![]() |
|
![]() |
#11 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 13-09-2011
|
sayın meyvelitepe, cevabınız için teşekkür ederim. Ağustos ayı içinde bahçede iki yeşil tırtıl görmüştüm, bir iki fidanın yapraklarında ufak bır zarar vardı ama bu denli bir zarara ulaşacağını düşünmemiştim.Bahçeyle ilgilenen arkadaşların ne kadar ilgilendiği bahçenin halini görünce çok daha net anlamış oldum. Fidanlara kış hazırlığı için em5 ve em fpe spreyliyorum(10 gün ara ile 3 uygulama) ,bunun haricinde agrohum+emA 'yı taç izdüşümüne verdim. fidan tırtılı ile mucadele için hazıran ayına kadar yapmam gereken bir şey varmıdır? ayrıca fıdanlarda tırtıl zararı beklemiyordum benim için sürpriz oldu(koruduğum için değil ,pembe düşlerde olduğumdan)sizce hazırlıklı olmak için ve önceden tedbirini almak açısından başka ne gibi sürprizlere nasıl tedbir almalıyım. ilginiz için şimdiden teşekkür ederim. Baharda kullanmaya başlarım düşüncesiyle kaolin kili ,emA,agrohum hazırlığı yaptım ve drenaj sorununu da bahara kadar çözmüş olurum düşüncesindeyim.Dilerim ki keyifi bir bahçeye sahip olabilirim. |
![]() |
![]() ![]() |
|
|