![]() |
|
|
|
|
|
#1 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
1240 metrenin ve nemsizliğin bazı zararları olduğu gibi, avantajlarınıda yaşıyoruz. Bende bahçemde (sıfır) kimyasalsız yetiştiriciliğin sonuçlarını merakla bekliyorum. Yeni fidanların tek tük çiçek açması hatta meyve vermesi normal, yaşından kesinlikle emin olduğum fidanlardada yaşadım. Red chefflerimden bu yıl meyve bekliyorum, tüm safhalarıda takip ve tesbit ediyorum, şu an için bendeki sorun BZ (bakla zinni) |
|
|
|
|
|
|
#2 | |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 22-07-2009
|
Alıntı:
Pazardan, pazara bahçeye gidip gübreleme ve sulama sistemi kurma telaşından fidanlarıma çok dikkat etmedim. Sadece karalekeye hassas olmasının endişesi içindeyim. Gelişmelerden haberdar ediniz. |
|
|
|
|
|
|
#3 | |
|
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 22-01-2010
|
Alıntı:
Sayın Bayındır mevki elma bahçeniz nerede istanbula yakınmı haftadan haftaya gidip gelmek için yakın bir yerleşim de olması gerekir uygun görürseniz bahçenizi ve sizi ziyaret etmek isterim kolay gelsin . esen kalın |
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 22-07-2009
|
Hay hay, beklerim. Yerim Çanakkale, Bayramiç, Türkmenli. Oralara giderseniz ben olmasam da birader size ev sahipliği yapar. Özelden telefonumu veriyorum. Geç yazdığım için affola işler çok yoğundu, koptum. |
|
|
|
|
|
#5 | |
|
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 22-01-2010
|
Alıntı:
Sayın Bayındır mevki kendimi size davet ettirmiş gibi hisediyorum ama yinede davetinize teşekkür ediyorum çanakkale tarafına gidersem mutlaka uğrarım bu aralar bağ bahçe gezmekle meşgulüm esen kalın |
|
|
|
|
![]() |
| Etiketler |
| çiçek, elma, mevsim, sert çekirdekli meyve |
|
|