agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Ağaçlar > Meyve Ağaçları > Yumuşak Çekirdekli Meyveler
(https)




Cevapla
 
Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Eski 26-01-2011, 18:33   #1
Ağaç Dostu
 
hk50's Avatar
 
Giriş Tarihi: 04-04-2010
Şehir: Niğde
Mesajlar: 2,914
Galeri: 14
Evet bende çeşide bir şey demiyorum ama.Hangisi sofralık hangis sanayilik.Bu gün elmadan Meyvesuyu,Recel,Sirke.Pekmez.Şurup,Turşu,Marmelat gibi yiyeçek ve içeçeçekler çıkarılıyor. Fakat amasya elmasından aldığın suyu bir golden elmasından alamıyorsun.Zira meysu fabrikaları birinden %20 diğerinden % 40-50 fire düşüyor.
Bunlar göz önüne alınarak çeşitliliğin yanında kullanım sahasına göre elma yetiştiriçiliği yapılmalıdır.Derim

hk50 Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 26-04-2011, 06:04   #2
Ağaç Dostu
 
Giriş Tarihi: 24-03-2011
Şehir: DÜZCE
Mesajlar: 413
Bir ürünün çok çeşitli olmasının zararı değil faydası vardır. Ancak arkadaşlarımın fikirlerini şu açıdan haklı görüyorum. Hangisi sofralık hangisi sanayilik. İşte bu konuda bir düzenleme yapılarak bunların üreticilerimize bildirilmesi ve sofralık çeşitlerin yanında sanayilik çeşitlerimizin de bölge ve iklim koşullarına göre üreticilerimizin bilinçlendirilmesi lazım. Üreticilerimizde bulunduğu bölgenin pazarına ve iklim koşullarına göre bir seçim yapması lazım. Benim bahçemde her çeşitten bulunsun mantığı son derece yanlış.

wellness Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Cevapla


Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 18:21.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)


Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025