![]() |
|
|
|
|
|
#1 |
|
Ağaç Dostu
|
Geçen sene yetiştirdiğim Yer Minesi bolca tohumda veriyordu. Aldığım tohumlardan bu sene mor olandan 3-5 tane ektim 1 tanesi hayatta ![]() ![]() Ekim ayındaki topraktan yeni çıkmış durumu; ![]() 2-2,5 aylık gelişmesi. Kışın soğuk nedeniyle gelişmesi yavaş olsa da, Yer Minesi'nin erken ilkbaharda çiçeklenmesini istiyorsanız sonbahar ekimi yapabilirsiniz ![]() |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 27-07-2012
|
Minede favori rengim "şeftali" |
|
|
|
|
|
#3 | |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 18-01-2014
|
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 08-04-2016
|
Geçen yıl mart ayında aldığım yer minesi yeniden yeşerdi.Toprağa değen dalları değdikleri yerde kökleniyorlar.Ama kumrular rahat vermiyorlar. ![]() |
|
|
|
|
|
#5 | |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 30-06-2014
|
Alıntı:
. Benimkiler bu yıl saksılarını petunyaya devrettiler. İki kökünü çok isteyen bir arkadasa verdim iki kökünü de başka saksıya diktim. Tam canlandı derken kuşlar sag olsun bütün taze dalları biçmişler. Balkonun içine alınca da sanirım hastalık buldu. Yaprakları küllü gibi, gümüşi beyaz bir parlaklık var. |
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 27-07-2012
|
Tecrübelerimden edindiğim minelerin esintili yerde olması gerektiği. Bir de sanırım şeftali mine biraz daha hassas diğer renklere göre. Bu yüzden balkon içinde hastalık gelmiştir. Benim şeftali minelerim de diğer renkler kadar coşkulu olamadılar. Bu sene yine aldım ama bordo kadar istahlı değiller ama renklerine dayanamıyor alıyorum. |
|
|
|
![]() |
|
|