![]() |
|
|
![]() |
#1 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 30-05-2011
|
merhaba arkadaşlar ben yeni üye oldum meyve merakım var ufak bir bahçem var balkon için saksıda limon mandalina gibi türler araştırıyorum bu konuda bilgisi ve tecrübesi olan arkadaşlardan yardım istiyorum fazla büyümeyen fakat verimi yuksek olan kaliteli çeşitler hakkında bilgisi olan arkadaşlardan yardım istiyorum meil adresim ahmetozsu66@mynet.com |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 30-05-2011
|
Ali Bey sabahtan beri yaptığım araştırmalar FukienTea kanısına varmama neden oldu...çiçekleri bile aynı...sanırım resmi yanlış çekmemeden dolayı çiçekler çıkmamış...sizce böyle bir ihtimal var mıdır? yoksa tamamen yanılıyormuyum.... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4 |
Ağaç Dostu
|
Sayin Yahya, fotografta yapraklar net olarak secilmiyor. Ancak dikkatli bakinca bir iki cicek gorunuyor. Buradaki eski yazi ve fotograflarda Fukien tea var onlara bakip agacinizla karsilastirabilirsiniz. Yanilan siz degil ben olabilirim, fotograf beni yaniltmis olabilir. Agac sizin elinizde oldugu icin daha dogru gorup, orneklerle de karsilastirdiginiz zaman, ne agaci oldugunu anliyabilirsiniz. Kolay gelsin. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Etiketler |
bonsai |
Konu Araçları | |
Mod Seç | |
|
|