![]() |
|
|
|
|
|
#1 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 24-07-2009
|
Türü ficus microcarpa. Biraz daha yayvan bir saksıya almanız daha iyi olacaktır. Saksı değişimi yaparken mevcut köklere mümkün olduğunca dokunmamaya çalışın. Toprak karışımı olarak organik maddece zengin ve iyi drenajlı bir toprak karışımı tercih etmeniz yerinde olacaktır. Yaşı yaklaşık 4-5 civarındadır. |
|
|
|
|
|
#2 | |
|
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 07-05-2011
|
Alıntı:
dırek gunes almasın dedıler bende mutfaga camın uzerınde bı yere yerlestırdım hergun yapraklarına fısfıs yapıcam nemlı kalsın kurumasın topragı dedıler curumez degıl mı? saksıyı alıcam ancak cevremde yok haftaya degıstırmek ıstıyorum cıcek costuran adında bonsai ler için sıvı gubre buldum onu kullanıyorum ve telleme calısması yaptım resımlerını koyuyorum onerınelerını beklıyorum cok mutlu olurum. birde karısımlı cıcek topragı bunun ıcın uygunmu? altına az cakıl koyup o toprakla beslesem yeterlı olurmu tecrubelerınızden yararlanmak ıstıyorum |
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 30-05-2011
|
Arkadaşlar Selam, bende dün cinsini bilmediğim ve satıcının sadece bonsai deyip beni geçiştirmesi ile bir bonsai satın aldım.Cinsi hakkında bana yardımcı olursanız sevinirim. Şimdiden teşekkürler... |
|
|
|
![]() |
| Etiketler |
| bonsai |
|
|