![]() |
|
|
|
|
|
#2 | |
|
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 12-12-2012
|
Alıntı:
leptospermum tohumu, leptospermum scoparium | Zengarden Ev ve Bahçe Flamboyant delonix regia tohumu, flamboyant delonix regia bonsai, flamboyant delonix regia fidesi | Zengarden Ev ve Bahçe Sizce hangisi olabilir ve tohumdan ektiğim için şu anda 5 kök aynı saksıda. Büyük olan aldı başını gitti uzadıkça uzuyor. Ayırmam gerekir mi? Ve bir detay alttan su alıyor ve böyle yetişiyor. Yani saksıya su dökmüyorum tabaktan su alıyor |
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 30-07-2013
|
Merhaba, Bauhaustan aldığım bonsaimin türünü öğrenmek istiyorum, oradakilerin çoğu ginseng türündeydi ama gövdeleri beyzol topu gibi ve çoklu parçalı iken bunun gövdesi tek parça ve farklı dokuda sanki. Başka bir tür olmalı ama ne? Ona göre araştırıp bakımını yapmak istiyorum. Evde mi tutmalıyım balkonda mı ondan bile emin olamıyorum. Yardımınızı rica ederim. |
|
|
|
|
|
#4 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#5 | |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 06-06-2010
|
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 30-07-2013
|
Arkadaşlar ilginiz için teşekkür ederim, ginsenglerin tombul bombeli gövdeleri oluyor gördüğüm kadarı ile , ben de şuradaki ligustrumlara daha bir çok benzettim: bonsaiboy.com/cgi-bonsaiboy/sb/productsearch.cgi?search_field=ligustrum Yine de hala emin olamıyorum. Tırtıksız düz sade yaprakları var. Emin olup ona göre budamaya geçmek istiyorum, içerde tutmamda sakınca yok sanırım. Fikirlerinizi rica ederim, türünden emin olmak istiyorum. |
|
|
|
![]() |
| Etiketler |
| bonsai |
|
|