agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Bonsai > Yeni başlayanlar için yardım
(https)




Beğeni Düzeni89Beğeniler

 
 
Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Prev Önceki mesaj   Sonraki mesaj Next
Eski 26-04-2007, 12:41   #11
Ağaç Dostu
 
Giriş Tarihi: 08-06-2006
Şehir: Melbourne Australia
Mesajlar: 4,550
Galeri: 232
Iyi gunler Sesizavukat, aramiza hos geldin. Bonsainin once, ruyalarina, hayallerine, girmesi normaldir bir zaman sonra hayatina girecek ve bir omur boyu bonsai ile yasamak durumunda kalacaksin. Bu seni korkutmasin, guzel bir yasam tarzidir, yasamin renklenecek her seye bir baska turlu bakacaksin.

Dogayi gozlemek icin yolunu deyistiriyorsun, ne guzel, bonsai icin dogadan ogrenecegin cok sey vardir. Yalniz dogada bonsai gorup, onu sokme konusuna gelince, boyle birsey yapmadan once, yamadori ve dogadan agac sokme konularini okumani oneririm. Kanunlarla insanlari savunan bir meslekten olan biri oldugunuzdan dogadan agac sokme konusununa, daha duyarli yaklasacaginizi dusunuyorum. Hatta bu konuda kucuk bir arastirma yapip,[sessizliginizi de bozarak ] yamadori yaparken yakalanacak olan arkadaslari, neler bekledigini bir avukattan dinlemeleri, belkide daha carpici bir uyari olur.

Ruzgar[yatigi] tarzi bir bonsai yapmak istemene gelince, bir fidanciya gidip govdesi kalinca ve egik olan bir fidan secip ise basliyabilirsin. Sececegin fidan yayilici ardic, ates dikeni, alic olabilir. Fidani aldiktan sonra resmini cekip, uyelerin bonsai calismalarinda kendine bir sayfa acarsan tum arkadaslar sana oneri ve dusuncelerimizi belirtip bonsaini yapmana yardimci olacagiz.
Simdiden kolay gelsin.

Ali H. ALI Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
 


Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 23:44.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)


Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025