![]() |
|
|
|
|
|
#1 |
|
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 15-05-2010
|
Bir gün aniden bonsainiz olursa....
merhaba arkadaslar bana bir bonsai hediye edildi. daha once cok gorurdum ama ilk defa sahibi oluyorum. dun dogum gunumdu ve bugun hayranlıkla izledigim agacıma nasıl bakıcagımı, cinsinin ne oldugunu, vb .. bilmiyorum ankarada yasayan ve bana bu konuda yardımcı olabilcek arkadaslar arıyorum cok acil bir sekilde cunku nasıl sulamam gerektigini bile biliyorum benim icin cok degerliyardımcı olabilir misiniz? |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Kaybettik, Allah rahmet eylesin
|
Burak Bey hoşgeldiniz Öncelikle saksıyı saran süsten kurtarın bonsainizi hava alsın .Bonsai konusunda çok usta arkadaşlarımız var size hem bakımı hem de cinsi konusunda yardım edeceklerdir. |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Ağaç Dostu
|
Ankara'da yardım alabileceğiniz kişileri ve diğer bonsai ile uğraşan arkadaşlarla buradan iletişim kurabilirsiniz. http://www.agaclar.net/forum/forumdisplay.php?f=299 |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Yeni Üye
|
merhaba arkadaslar kendimi tanıttım tesekkur ederim hhatice resimdeki ufaklıgında senin olmasını diliyorum cunku cok tatlıymıs ![]() cumhur tonba arkadasım ankara grubuna goz gezdirdim en son nerdeyse bir yıl once bir toplantı yapılmıs kime nasıl ulasırım bilemiyorum yardımlarınızı bekliyorum |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Kaybettik, Allah rahmet eylesin
|
Sevgili Burak evet benim köpeğim ARYA )siz bonsai sayfalarına bir göz gezdirin hatta bonsainizin resmini oraya da koyun .Bu konuyu çok iyi bilen ve bonsai sayfasını takip eden arkadaşlarımızın dikkatini çekecektir. |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Yeni Üye
|
tesekkurler Hhatice ufaklıgıda allah bagıslasın ![]() ozellikle uzman ankaralı arkadaslardan yardım bekliyorum ![]() |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Ağaç Dostu
|
http://www.agaclar.net/forum/forumdisplay.php?f=24 Sizin mesajınızda bu sayfada gözüküyor. Aradığınız herşey burada. |
|
|
|
![]() |
| Etiketler |
| bonsai, ficus |
| Konu Araçları | |
| Mod Seç | |
|
|