![]() |
Ellerinize sağlık. Resimleriniz gerçekten göz alıcı, dile gelip anlatıcı.
kitaplara da çizim-resim yapıyor musunuz? yapmış olduğunuz resimler pek çok şey anlatıyor, öykü sayfalarını süslemeli. belki siz de yazarsınız, her karakterin bir hikayesi vardır eminim. böylece küçük ama detaycı masalcıklar ortaya çıkacatır. :) bir de bir şey dikkatimi çekti, imzayı ILGIM olarak okudum. daha önce de bu imzayı taşıyan bir kaç resim görmüştüm. size mi aitdi acaba? :S |
Teşekkürler Turkavianvet, zenfree, MetinY ve sevgili NazMurat, ismimi çok doğru okumuşsunuz, bu arada nerede gördünüz resmimi acaba? Siz İzmir'de bulunuyorsunuz galiba da ondan çok merak ettim. Sevgiler:)
|
;)Maşallah sevgili, SAHIRE. Resimleriniz tamamen doğallığın ve doğal yaşamın simgesi halinde. Çok beğendim. Başarılarınızın devamını diliyorum. :)
|
süperler...ellerine ve yüreğini sağlık....
|
güzel hayallerin,güzel resimleri.çok hoş.
|
yeni yorumlara çok teşekkürler
2 Eklenti(ler)
en küçüklerden:D:D
|
1 Eklenti(ler)
Kadın ve Erkek
|
Elinize sağlık bu siteyi epeydir takip ediyorum resimleriniz çok güzel yorumlarda sağlıcakla kalın resimleriniz daim olsun
|
2 Eklenti(ler)
ilginize çok teşekkürler. :)
|
Bu arada burada sergilediğim bir resim ilginizi çektiyse ve o resim satılmadıysa, onunla ilgili de görüşebiliriz. Dediğim gibi çok uygun fiyatlarla satıyorum, yeter ki kıymetini bilen bir sanatsevere gitsin, biraz da onun duvarını süslesin, haz veren bir pencere olsun temennimdir:)
|
Sanat kısmı unutulmuş:)
|
1 Eklenti(ler)
Top oynayan çocuklar
|
Sayfanızı büyük beğeniyle izliyorum sayın SAHİRE..
Elinize sağlık..Başarılı çalışmalarınızın devamını diler saygılarımı sunuyorum.. |
Güzel ötesi yorumlarınıza ve teşviklerinize sonsuuuuuuuuuuuuuuuuz teşekkürler:)
Sevgiler. |
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 14:27. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025