![]() |
Selam arkadaşlar paylaşılan çalışmalar gerçekten çok güzel görünüyor. Başarılarınızın devamını dilerim. Ben de üniversitede dersini aldım ve şu anda kendim de yapmak istiyorum fakat burada iskarpela bulma konusunda sıkıntı çekiyorum yardımcı olabilecek arkadaşlar varsa eğer yardımcı olurlarsa sevinirim.
|
Kırıkkale'deymişsiniz. Ankara Sitelerdeki nalburlarda bol çeşit var. Size uzak sayılmaz.
|
en sevdiğim ve ilgiduyduğum bir sanat dalı
|
Alıntı:
Kahramanmaraş ' ta yapılanları tercih etmeye çalışın efendim. Sağlıkla kalın, kolay gelsin. Güzel bir uğraş, hele sonuç... Saygılarımla lütfen. |
en kısa zamanda aranızda olmak istiyorum. bana başlangıç aşamasında nerden doğru malzemeleri alacağım konusunda yardımcı olabilecek var mı?
|
izmir de eğitim alabileceğimiz bir yer varmı acaba .
|
istanbul'da oymacılık için uygun ahşap malzemeyi nereden temin edebilirim??
|
Arkadaşlar oymacılık için ağaç hangi sitelerden temin ediyorsunuz acaba bi yardımcı olabilir misiniz
|
Merhaba arkadaşlar, ben de ilgi duyuyorum bu konuya. Ama nasıl yapılır hiç bir bilgim yok. İzmir'de eğitim alabileceğimiz bir yer var mı acaba yardımcı olabilir misiniz.
|
İzmir'de halk eğitim merkezlerinin kursu var diye biliyorum
|
bu bölümde ilgi kalmamış mı?
|
çok güzeller. Ama böyle el sanatlarına ilgi yok nedense. Çünkü millet üretici değil tüketici bir millet olmuş. Satın almak daha kolaylarına geliyor herkesin. En son can alıcı Atatürk'ün sözü ile bitiriyorum.
“Çalışmadan, yorulmadan ve üretmeden, rahat yaşamak isteyen toplumlar; evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini daha sonra da istiklal ve istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar.” |
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 13:05. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025