![]() |
|
![]() |
#31 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 17-05-2010
|
İzzet bey resimleriniz çok güzel özellikle hindileri çok beğendim ellerinize sağlık |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#32 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 14-04-2008
|
Hepsi birbirinden güzel İzzet Bey; ellerinize, yüreğinize, gözlerinize sağlık... Sanki bir fotoğrafı izlerken buldum kendimi. Hele ki birinci mesajınızdaki "zenci çocuk" ve ikinci mesajınızdaki "yılların yaşlandırdığı dede" resimlerini daha çok sevdim. ( Resimleri böyle isimlendirdim kendi açımdan ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#34 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 15-10-2010
|
Realist sanatçıların eserlerine her zaman derin bir saygı duydum. Elinize sağlık. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#35 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 25-02-2011
|
Sergi açacakmısınız? Tablolarınız muhteşem.... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#36 |
Ağaç Dostu
|
Özgün bir tarzınız var. Sanırım Gül'e hayransınız. Renkler çok canlı, kompozisyonlar mükemmel. Sanatcı her zaman daha iyisini hayal ettiği için, eski eserlerinin kusurlarını ezberlediği için, belki, iltifatları inandırıcı bulmaz. Sürekli bir mükemmeliyet aradığınız için de gelişme olur yetenkte zaten. Daha yeni eserlerinizi de merak ettim şimdi. Belki bir sergi açsanız ve bizlere de tarihini bildirseniz, hatta duvarda tablolar ve masalarda uygun yükseklikte de bonsai'leriniz, çok muhteşem olur. Sanatcı yönünüzü yeni keşfettim. Tebrikler. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|
|