![]() |
|
![]() |
#155 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 04-02-2008
|
Berduray'ın doğa ve sanat anlayışının sunumları.
Sayın berduray;paylaşımlarımıza sunduğunuz, sanat eseri sayılcak ahşaptan yapılma bu tabiatın canlılarını anlatması, sizin doğaya olan sevginizin bir yansıması olarak, sizin sanat ve doğaya olan yaklaşımlarınızıda açıklamış oluyor; kendi adıma sizi bu ince duygularınızdan dolayı kutlarım, iyi günler sevgi ve saygılarımla |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#158 |
Ağaçsever
|
bir kaç resim daha, **** burdan daha ayrıntılı inceleyebilirsiniz.http://adventuresincarving.blogspot....zzly-bear.html |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#159 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 08-05-2009
|
ayı objeniz nefis: sanki bi ayı ormanda ağaça pencesini sürmüş ve siz yıllar sonra o parcayı yontmussunuz gibi şaman bir duygu hissetim kutlarım tutkal 08 |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#160 |
Ağaç Dostu
|
Dostum Volkan TURA'nın ağaç oyma heykel sayfasının linkini veriyorum. http://web.ttnet.com.tr//volkan.tura/ |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#162 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 23-08-2008
|
ve bir deneme...
eleştirilerinizi bekliyorum arkadaşlar.. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#163 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 23-01-2007
|
çok tesekkurler verdıgınız bılgıler ıcın. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#165 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 23-06-2009
|
oran orantı onemsız bence bakınca hissettırdiği aslolan bence de basarılı tebrıkler |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#166 | |
Yeni Üye
|
Alıntı:
Bu sayfayı ara, ara buldum. Biraz az bilgi var internette bu konuda, bildiklerimi paylaşmak isterim. Öyle ya, bende çok şey öğrendim bugün sizlerden. Ben size, bıçak hakkında birkaç şey söylemek istiyorum:Kısaca, rulman dış yüzeğini öneriyorum.Eğer ilgilenirseniz nasıl yapacağınızı paylaşabilirim. Şimdilik hoşçakalın, ıskarpeleniz herdaim keskin olsun. Düzenleyen zımpara : 24-06-2009 saat 14:20 Neden: imla hataları |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#167 |
Kaybettik, Allah rahmet eylesin
|
Merhaba, hoşgeldiniz aramıza. Size şu başlığı hatırlatmak istedim. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#168 | |
Yeni Üye
|
Alıntı:
Sayın Mehmet.Ben benim gibi ahşap sanatından haz alan insanların da olduğunun heyecanı ile, acele ile yazmıştım o yazıyı. Öyle olmasa bile İmla hatalarım olabailir! Sonuç olarak amaç ahşap! güzel yazı değil. Ama burası bir chat sitesi de degil onun bilincindeyim, laubali bir tavır içerisinde olmadığımda, su götürmez bir gerçektir. Teşekkür ediyorum! HOŞBULDUK. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#169 |
Yeni Üye
|
Merhaba, orantısal anlamda sorun var evet bacakta. Aslında sorun uygun ağacı bulamamaktan kaynaklı. bulabildiğimiz en kolay ağaç çam. haliyle kalın damarlı ve kolaylıkla çatlayabilen bir ağaç. orda çatlağı mümkün olduğunca absorbe etmeye çalıştım. birazcık anatomiden taviz vermek zorunda kaldım malesef.. teşekkürler |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#170 | |
Yeni Üye
|
Alıntı:
![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#171 |
Yeni Üye
|
Bir deneme daha.. kaşık yapmaya çalıştım ve yaparken gürgen ağacını daha çok sevmeye başladım.. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#174 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 20-09-2008
|
Ayı figürü denemesi
Yardımlarınızı ve yorumlarınızı bekliyorum çünkü tıkandım.Kafa ve ayaklarda sorun yaşadığımıdüşünüyorum.İlk denemem olduğu için acemilik çekiyorum saygılar. Not:Heralde yanlış resim seçmişim. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#175 |
Yeni Üye
|
Bunlarda resimler. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#176 |
Ağaç Dostu
|
sayın captsquash, ilk deneme için bence güzel, belirttiğiniz gibi eksiklikler de olsa... Biraz daha belirgin görülebilmesi için ,Ayının kafasına yakın ilk ayağına 1deyip sıraladığımızda ; birinci ayağın boyunla birleşen kısmından 2.ayağa doğru bir çizgi çekip oyarak 2.ayağı belirginleştirmelisiniz.1.ayak daha arka planda 2.ayak ön planda görünmeli, aynı şekilde 3 ayağıda geri plana atıp 4.ayağı ön plana çıkarmalısınız.Ayrıca bu tür işler yaparken anatomiyi biraz incelemelisiniz, hareketi algılayabilmek için. Ben de buna benzer bir ayı figürü çalışıyorum, fotoğrafları koyacağım.Fotoğraflar belki yardımcı olabilir. Kolay gelsin... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#178 |
Yeni Üye
|
Yardımlarınız için teşekkür ederim. Resimleri dikkate alarak baştan başlayacağım. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#179 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 03-01-2010
|
merhabalar, öncelikle tesadüfen karşılaştığım bu sitede herkese merhaba demek isterim, 29 yaşında ankara afyon arası çalışan bir mimarım. şu an afyonkarahisarda ufak heykeller yapıyoruz, bi kça örneği sergilemek istedim. heykellerin çoğu gürgen, bikaç tanesi yerli çam bu arada sayın tutkal08 profilinizde afyonda olduğunuz yazıyor acaba tanışıp görüş alışverişinde bulunmamız mümkünmüdür ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#180 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 03-01-2010
|
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|