![]() |
|
|
|
|
|
#1 |
|
Ağaç Dostu
|
Komşu ben de gidemedim. Bu arada sizi ofisinizden iki kere aradığımı bilmenizi isterim. Birinde toplantıda olduğunuz söylendi. Diğerinde de tel hiç açılmadı. Ama İstanbul Sazendeleri ni çok izledim. Konserlerinin en ilginç yanı da her konserde orjinal bir konuk getirmeleriydi. Mesela bir keresinde yurt dışında yaşayan bir kemani getirmişlerdi. Adam kemanla bütünleşmişti. Keman mı adamı yoksa adam mı kemanı çalıyor karar verememiştik. Göksel Baktagir harikadır. |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Ağaç Dostu
|
Komşu, Baktagir'den ayrı, Yurdal Tokcan'ı da harika bulurum ben... Hatta bir de İzzet (soyadını hatırlayamadım) var vurmalılarda da. Ceyhun Çelikten'in de klavyesini çok severim o ekipten. Cep telimi de özelden yazıyorum,her zaman açıktır; daha rahat olur irtibat diye düşünüyorum. Saygılar |
|
|
|
|
|
#3 | |
|
meyve sineği
Giriş Tarihi: 07-03-2006
|
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Ağaç Dostu
|
Yöre : KÜTAHYA / Domaniç Kaynak kişi : İbrahim BİLGİLİ Derleyen : Talip ÖZKAN A BUĞDEYİM BUĞDEYİM SEREYİM GURUDEYİM SENİN (de) DUDU (mudu da) DİLLERİNİ (amanın da sürmeli Fadime'm) BEN NEREDE UNUDEYİM KEKLİK SESİ VAR KAYALARDA KEKLİK SESİ VAR SÖYLEYİN (de) BENDE NESİ VAR SÖYLEYİN (de) BENDE NESİ VAR (hey) ŞU GÜZELİN (de) BENDE NESİ VAR GEL YAVRUM ALAYDIM SENİ DE SENİ KOLLARIMA SARAYDIM (amanın da) YÂR SENİ SENİN GİBİ OYUNBÂZ CİLVESİNE DOYULMAZ DOYULMAZ AMAN AMAN BUĞDEYİMİ BİÇEYİM SOĞUK SULAR İÇEYİM GÜZELLERİN (aman da) İÇİNDE (a yârim de sürmeli Fadime'm) BEN YÂRİMİ SEÇEYİM KEKLİK DOLEŞİR KAYALARDA KEKLİK DOLEŞİR ŞU GÜZEL (de) KİMLERE DOLEŞİR ŞU GÜZEL (de) KİMLERE DOLEŞİR (vay) ŞU GÜZEL (de) KİMLERE DOLEŞİR GEL YAVRUM ALAYDIM SENİ DE SENİ KOLLARIMA SARAYDIM (amanın da) YÂR SENİ SENİN GİBİ OYUNBÂZ CİLVESİNE DOYULMAZ DOYULMAZ AMAN AMAN |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Ağaç Dostu
|
AĞACI BUDAMADIM Yöre : ORTA ANADOLU Kaynak kişi : - Derleyen : - AĞACI BUDAMADIM (da) BÜYÜDÜ ÇIKAMADIM YETİRDİM NAZLI YÂRİ (de) ARADIM BULAMADIM OY DAĞLAR KAVAKTAN ESER YELLER (de) GELEN DERT BENİ BELLER YÂR BENİ KODU GİTTİ (de) ACIDI BANA ELLER OY DAĞLAR |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Ağaç Dostu
|
AĞAÇLIKTAN ARAR GELİR Yöre : NEVŞEHİR Kaynak kişi : Gündüz HARAMYEMEZ Derleyen : Neriman TÜFEKÇİ AĞAÇLIKTAN ARAR GELİR PINARLARA SORAR GELİR GERGEFİNİ ÖRER GELİR Bağlantı: TELLİ YÂRİM TÜLLÜ YÂRİM TOP ZÜLÜFLÜ GÜLLÜ YÂRİM HEY AĞAÇLIĞIN ARASINDA TOP GÜLLERİN SIRASINDA MELEK BUNUN NERESİNDE |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Ağaç Dostu
|
AH ELMADAN ELMADAN Yöre : ERZİNCAN / Kemaliye Kaynak kişi : Yöre Ekibi Derleyen : Yücel PAŞMAKÇI (haydi de haydi) AH ELMADAN ELMADAN (haydi de haydi) BİR DAL KESTİM ELMADAN (haydi de haydi) BENİ YÂRE KAVUŞTUR (haydi de haydi) HÜDA CANIM ALMADAN (haydi de haydi) KEMERİM YELE YELE (haydi de haydi) YOLLADIM GURBET ELE (haydi de haydi) YOLLADIYSAM KEMERİ (haydi de haydi) GÖTÜR VER İNCE BELE (haydi de haydi) BAYIRDA DUT DİZİLDİ (haydi de haydi) DALI ÜZÜM ÜZÜMDÜ (haydi de haydi) GÖREN MAŞALLAH DESİN (haydi de haydi) OYNAYANLAR DİZİLDİ |
|
|
|
|
|
#8 |
|
Ağaç Dostu
|
AK ÇALININ DİBİNDE Yöre : ERZİNCAN Kaynak kişi : Haydar AĞABABA Derleyen : Yücel PAŞMAKÇI AK ÇALININ DİBİNDE GAVAĞA BAK GAVAĞA SEVDİĞİM GELİN OLMUŞ (le le) DUVAĞA BAK DUVAĞA AK ÇALININ DİBİNDE CEVİZE BAK CEVİZE SEVDİĞİM GELİN OLMUŞ (le le) ÇEYİZE BAK ÇEYİZE AK ÇALININ DİBİNDE DAŞLARA BAK DAŞLARA SEVDİĞİM GELİN OLMUŞ (le le) GAŞLARA BAK GAŞLARA |
|
|
|
![]() |
| Konu Araçları | |
| Mod Seç | |
|
|