![]() |
|
![]() |
#3 |
Ağaç Dostu
|
Doğa, Ağaç, Hayvan, Bitki Konulu Filmler
Klasik filmler listesine baktığımda çok eski ya da klasik sayılabilecek filmler içinde kaliteli film listelerine ulaşmak zor .En azından kendi beğendiklerimizi burada paylaşırsak izini sürmemiz kolay olur diye düşünüyorum. Hem yeni çevrilen ama bir şekilde izleyemediklerimizi hem de eskilerden kaçırdıklarımızı buradan takip ederiz.Yalnız içinde mutlaka doğa,doğal yaşam, vahşi hayat, doğa sevgisi, doğa-insan ilişkisi olsun ya da en azından bunlardan biri ![]() Buranın doğa severlere hitap eden bir forum olduğunu da düşünürsek oldukça iyi film listeleri çıkar diye de seviniyorum.. (umarım çıkar, yoksa hepsini ben doldurmak zorunda kalırım :P Benim bir numaram :Sydney Pollack'ın yönettiği 1985 yapımı 7 Oscar'lı "Benim Afrikam" Yönetmen: Sydney Pollack Oyuncular: Meryl Streep, Robert Redford Oscar Ödüllü Yönetmen Sydney Pollack'tan başrollerini Robert Redford ve Meryl Streep'in paylaştığı bir başyapıt. Sinema tarihinin en iyi epik romantik filmlerinden biri olan Benim Afrikam, 1914 yılında hayırsever kocası ile birlikte Kenya'da bir kahve çiftliği kurmak isteyen Karen Blixen'in büyüleyici gerçek yaşam öyküsünü anlatıyor. |
![]() |
![]() ![]() |
|
|