![]() |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Ağaç Dostu
|
Sevgili arkadaşlar ne güzel bir bölümmüş emeği geçenlere teşekkürler, Ben gönen'liyim, iğne oyası ve kaplıcaları ile meşhur gönen'den sevgiler. Eşimin yapmış olduğu iğne oyalarını (satışını da yapıyor) fotoğraflaya bilirsem burada göstermek isterim. Uygun olurmu bilmem. İğne oyası ile meşhur oya cenneti gönen'imizden bir kaç fotoğraf koyayım. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
#16 |
|
Ağaç Dostu
|
Merhaba gönlü güzel dostlar, Ben bu bölümü hiç görmemişim, çok hayıflandım. Baştan okumaya başladım ama uzun sürecek sanıyorum, herkes sevgi dolu sandıklarını açmış. Hepsine göz attıktan sonra ben de sandığımı açıp paylaşmak istiyorum, beni de özendirdiniz. |
|
|
|
|
|
#26 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
İğne oyaları ve kaplıcaları ile meşhur gönen oya festivaline katılan oyalar, her yıl 2-6 eylül tahrihlerinde düzenlenir, ayrıca her hafta salı günü pazara kurulan oya pazarında kadınlarımızın yapmış oldukları oyaları satmaktadırlar. Orada ki oyaların çoğu kendi köyümde kadınlarımız tarafından yapılan ve yapılmakta olan oyalar, Hatta bu yıl ki festivale de hazırlanan çok oya var, her yıl mutlaka dereceye girerler ve ödüllerini alırlar. |
|
|
|
|
|
|
#27 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() |
|
|
|
|
|
|
#29 |
|
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 28-01-2009
|
Merhabalar Bu sitenin yelpazesi o kadar geniş ki her gün paşka bir bölüm keşfediyorum. Yapılan göz nuru dökülen bütün bu güzellikler için elinize sağlık. Bende en kısa zamanda yeni bitirdiğim kanaviçeyi resimleyip eklemek istiyorum. Sevgiyle kalın. |
|
|
|
|
|
#30 |
|
Ağaç Dostu
|
Evet sevgili el işi dostları. Kız kardeşimin yapmış olduğu oda takımını size göstermek istedim. Ben çok beğendim, bunu benim çeyizime yapıyor ![]() İğne ile yapılıyor ve tamamı boncuk, hayli zahmetli bir iş. Gece olduğu için, biraz parladı ama gerçektende çok güzel ve zarif bir görüntüsü var. Düzenleyen Derya Özen : 10-04-2009 saat 07:43 |
|
|
|
![]() |
| Konu Araçları | |
| Mod Seç | |
|
|