![]() |
|
![]() |
#1 |
Ağaç Dostu
|
Amigurumi Çalışmalar.. (Örgü)
Amigurumi, japonların sık iğne tekniği kullanarak tığ ya da şişle yaptıkları oyuncak yapma tekniğine verdikleri isim.. İnternette milyonlarca yaratıcı örnek var.. Özellikle çocuklar için hem sağlıklı, hem de çok eğlenceli. Sert olmadıkları için de oldukça zararsız.. Bir süredir 6 yaşındaki oğlumu eğlendirmek için yaptığım örgü bebekler ve hayvanlar dışında bitki de yapılabilir mi diye arayışa girmiştim.. Sanırım bu iş için en iyi seçenek kaktüsler.. Bu teknikle uğraşan ya da şu dakikadan sonra uğraşmak isteyenlerle bilgilerimizi ve yarattıklarımızı paylaşalım isterim.. Çok yetenekli olmasam da bir kaç deneme yapmıştım. Yılan kaktüsü ![]() ![]() Bunu aztekium hintonii ye benzetmek istemiştim ![]() ![]() ![]() ![]() Bunlar da bazı oyuncaklar.. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2 |
Ağaç Dostu
|
Uzunca bir süre bakakaldım ekrana ![]() ![]() ![]() Emeğinize sağlık. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili selis muhteşemsin. Ellerine sağlık. Ben denedim ama başarılı olamadım. Fakat çok ilgimi çekiyor. Hatta kendi blogumda örneklerini paylaştım. Linklerde var . Bakmak istersen Özellikle kaktüs gerçekten çok güzel olmuş. Benzetmek ne kelime aynısı olmuş valla. ![]() Amigurumi' nin sonu yok galiba. Herşey örülebiliyor. Bir kez daha tebrikler. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4 |
Ağaç Dostu
|
Çok teşekkür ederim.. El becerisi varsa gerisi de geliyor sanırım.. Şu kalplerden ben de çok yaptım... Zor gibi görünüyor ama çok basitmiş ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#6 |
Ağaç Dostu
|
Astrophytum'lar da harika olur. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#11 |
Ağaç Dostu
|
Sn selis, Çok hoş olmuşlar, ben de bardaklara kılıf örüp, banyoda diş fırçalığı, şarap şişelerine, pet su şişeklerine kılf örüp hediyeler örüyordum, bu fikri de gerçekleştirmeye çalışacağım. Kalplere kolay demişsiniz ama epey marifet gerek diye düşündüm, ellerinize sağlık. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#13 |
Moderatör
|
Ben de bu başlığı yeni farkettim. Sevgili selis, başlığı açman çok güzel olmuş, ellerine sağlık. Jezebel'in de yüklediği fotoğraflar da çok hoşuma gitti. Sizinle mesajlaşmamızda yaptıklarınızın pek elle tutulur olmadığını söylemiştiniz, daha ne olsun? Harika olmuş. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#14 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
KALP YAPIMI |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#16 | |
Ağaç Dostu
|
Aslında var fakat bitkilerle ilgili değil.. Genelde oğluma ve onun arkadaşlarına yapıyorum.. O nedenle pek bende kalmıyor.. Tabii internetten kopya çekiyorum.. En son motosiklet yapmayı denedim.. Maalesef nette bir örneğini bulamadım, uydurdum.. Motosiklete pek benzemese de, oğlum sevdi.. ![]() Alıntı:
![]() Fakat, benim amacım yaptıklarımdan bahsetmek değildi.. Başlık bana yapışmasın ve kişiler yaptıklarını paylaşsınlar diye düşünmüştüm.. Bu hobiyle uğraşan başka kimse olmadığını da anlamış oldum.. ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#17 |
Ağaç Dostu
|
Merhaba arkadaşlar,dün gezerken burayı gördüm,bu minik örgülerin adını merak etmiştim hep,burada bu el yapımı ürünler satışa sunulmuş durumda,çoktan tutuluyor,bende birşeyler buldum kendimce sizlerle paylaşmayı isterim... ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#20 |
Ağaç Dostu
|
Bir örnekte benden gelsin... 9-10 yaşlarındayken yapmıştım bunu, o yüzden işçilik pek iyi değil. Ama fikir versin en azından. Eldiven parmaklarından yapmıştım. ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#24 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Kendi yaptıklarınızı paylaşmaya ne dersiniz.. Yapmadıysanız da, başlamanın tam sırası.. ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#28 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 07-06-2010
|
Maşallah! Ne kadar ince işlerle uğraşıyorsunuz. Ben şahsen uğraşamıyorum. Sizleri kutlarım. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|
|