![]() |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Ağaç Dostu
|
Sn. Tura bu çok güzel bir şey olmuş gerçekten. Çok beğendim. Çok sevindim mutlu oldum. İzin ne demek , çok hoşuma gitti. O resim bana ait değil, bende bir başkasının çekmiş olduğu fotoğraftan yapmıştım. Sayfamda misafir olmanızdan ben çok mutluyum ama size bir sayfa açma fikrine de iştirak ediyorum, bu güzel yapıtlarınızı ayrı bir sayfada sergilemelisiniz. Sizin her yaptığınızı gördükçe, bir kez daha söyleyim, sizi teşvik ettiğim için hep çok seviniyorum. Devamm ...![]() |
|
|
|
|
|
#4 | |
|
Ağaç Dostu.
Giriş Tarihi: 06-08-2009
|
Alıntı:
Sayın Tura'nın yeteneği, ayrı bir sayfada sergilenmeyi hakeden nitelikte.. |
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Ağaç Dostu
|
Fatih bey, yeni bir resim yapıp duvarınıza asmalısınız. Geçmiş yıllarda çalınanlar anısına. ![]() İpek Kozası, önce teşekkür ederim, sonra da hemen bir kursa kayıt olmanızı tavsiye ederim. Belediyelerin açmış olduğu kurslar ücret olarak son derece hesaplı ve kaliteli. Onlarla başlarsınız , sonra duruma göre ressamlardan ders alabilirsiniz isterseniz. Pria, sonunda Sn.Tura sayfasını açmış, çok da güzel olmuş. Ben misafirimden şikayetçi değildim ama toplu halde yaptıklarını görmek daha güzel oldu. |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Ağaç Dostu
|
Sonunda yıl sonu sergimizi de yaptık. Sizinle de paylaşayım dedim , blogumda yayınladım. Kursumuzda neler yapılmış bakmak isterseniz iki kum tanesi: 2012 Belmek yıl sonu sergisi |
|
|
|
![]() |
|
|