|  | |
|  | 
|  03-05-2011, 10:58 | #1 | |
| Ağaç Dostu Giriş Tarihi: 08-04-2009 Şehir: ankara-gölbaşı 
				 | Alıntı: 
 Duvar panolarının arkasına, tüm işlem bittikten sonra, aynı kalınlıkta iki çıta paralel olarak beyaz tutkalla yapıştırılıyor. Yapıştırmadan önce çivilerle üst çıtaya zincir takılıyor  | |
|   |     | 
|  03-05-2011, 12:54 | #2 | 
| Ağaç Dostu | Üfff çok basit bir işlemmiş..   Ne zamandır kenarda duran bir tablom vardı.. Sağ olun..  Jezebel siz pek itibar etmezsiniz belki (  ) halk eğitim merkezinin ücretsiz kursları var.. Mutlaka kayıtlar dolmuştur.. Seneye araştırın.. Saatleri bana uymadığından gidememiştim.. Ama tam size uygun, 18:00 dan sonra.. | 
|   |     | 
|  03-05-2011, 13:01 | #3 | 
| Ağaç Dostu | Olur mu sevgili selis, ben Halk eğitim Merkezlerini çok severim. İki yıl yağlı boya kursuna gittim. Tablolarım şaheser olmayabilir ama baya gelişme oldu. İnan ki çok araştırdım, her koldan soruşturdum. İzmirde kurs yok! Hatta Menemendeki çömlekçilerden 3-5 ders alayım diye aklıma geldi. Ama bu şartlarda bir bayanın, benim yaşımda, çömlekçiden ders alamıyacağına kanaat getirdim ve biri kurs açsın diye dua ediyorum  | 
|   |     | 
|  03-05-2011, 16:41 | #4 | |
| Ağaç Dostu Giriş Tarihi: 08-04-2009 Şehir: ankara-gölbaşı 
				 | Alıntı: 
 Selis, İmamıydı o anlayamadım  Gerçekten basit. Sanırım sözle de pek anlatılamıyor. Ben bir ara arkasını fotoğraflar eklerim  Jezebel, Ücretsiz Halk Eğitim Merkezlerini tavsiye ederim. Seramik yapmak çok keyifli de sorun fırın bulmak. Seramik fırını bulsanız bile bir pişirim için size verdikleri fiyat çok fazla. Ki çamuru pişirmek, bir de sırlayıp tekar pişirmek gerekiyor. Hatta bu nedenle seramik kurslarının da ücretleri yüksektir genelde. Bornova size ne kadar uzaklıkta bilmiyorum ama ben kursa giderken, evimin çok yakınında olmasına rağmen kızımı aneme bırakıp geri dönene kadar yaklaşık 50 km katettim. Tabii bir de kızı geri alması var  Yani o denli ele geçirdi beni  | |
|   |     | 
|  03-05-2011, 21:40 | #5 | 
| Ağaç Dostu | Sevgili selis beni yeteri kadar tanımadığı için takılıyor. Bucada oturduğumu biliyorsun selisciğim ve bu arada işyerim Narlıderede, yani her gün zaten 50 km civarı yol yapıyorum. Buca Bornova mesafesi bana dokunmaz  Kurs kayıtları açılınca bana haber vermeniz kafi  Şimdi zaten gurur meselesi oldu, kendim de sorarım. Keşke olsa... | 
|   |     | 
|  | 
| 
 |  |