10-03-2008, 22:41
|
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 12-02-2007
|
Süs narın için ufak bir çizim yaptım, Kırmızılar kalması gereken dallar, yeşil de gövdeler tabi, ben gövdeleri eğmedim, sadece küçük gövdenin tepesi eğilebilir. Çizimde de göreceğin üzere her iki ağaç da boydan kısaltılmalı birbirine bakan dallar kesilmeli, ancak büyük gövdenin küçük gövde boyunu geçen dalları küçük gövdenin üzerine doğru uzanabilir. Böylece gövde eğimleri ile uğraşmadan, büyük gövdenin tepe dalları küçüğün üzerine gelecektir. Son çalışmanda eğimi fazla kaçırmışsın, sarı çizgileri de onun için çizdim, Aslında biraz karışık bir çizim oldu, hesap yapmaya çalışırken.. Neyse tepelerin eski konumunu 1 ile olması gereken konumunu 2 ile işaretledim. Bu eğimleri gövdeleri telleyerek vermen gerek. Ağacın topraktan çıkışı güzeldi o şekilde kalsın, ana gövde dik çıkıyordu, yine dik çıksın, doğada o şekilde küçük gövdenin doğrudan üzerine çıkan bir gövde yoktur. o eğimleri yukarda yaparsın.
Eğer anlamadığın ya da sıkıntı çektiğin birşey olursa ben yine buralardayım, elbette arkadaşlarımız da öyle 
|
|
|