![]() |
|
![]() |
#1 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 08-11-2010
|
Cemaleddin / Papatya -Euryops pectinatus
Sakaki'nin yayınladığı papatyasını çok beğenmiştim... Bir arkadaşımın işyerinin önünde duran ve her istediğimde vermediği, ancak bir gün gittiğimde dükkanı kapalı bulduğum anda aşırdığım Papatya ![]() ![]() Sanırım aralık sonunda yeni sürgünlerini verir... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 25-08-2011
|
İlk resmi görünce "sayın abim şöyle budasa" diye kafamdan geçirirken alttaki diğer resimleri görünce aynı şeyi düşünmüş olduğumuzu gördüm ve çok sevindim. Aklın yolu birdir derler. Çok güzel bir aday, hayırlısı olsun. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3 |
Ağaç Dostu
|
Teşekkür ederim Şafakcım... Bu fotoğrafta görüldüğü gibi ilk tur budamada 4-5 cm daha uzundu dallar... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 26-02-2011
|
Cemaleddin Bey, Güzel bir aday edinmişsiniz, hayırlı olsun. Çiçekli halini de görmek için gelişmeleri merakla izleyeceğim. İyi çalışmalar dilerim... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 06-06-2010
|
Çok ama çok güzel bir aday bulmuşsunuz Cemaleddin bey, hayırlı olsun ![]() Size söyleyebileceğim ilk öneri, dal uçlarındaki budama noktalarını mümkün olan en kısa yerden kesmeniz, çünkü: 1- Yeni sürgünler kesim noktalasının hemen dibinden patlıyor, ve 2- Onlarda yapraklanıp güzel bir folyaj oluşturana kadar en az 7-8 cm uzuyor. Bu durumda, ağacın ilerleyen aşamalarda folyaj yüksekliği ve hacmi tahmininizden çok daha fazla oluyor. Güle güle büyütün! |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#6 |
Ağaç Dostu
|
Papatya tam yeni sürgüne durduğunda dondurucu ayazlar geldi... Kurtaramadım ne yazık ki... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#7 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 26-02-2011
|
Cemaleddin Bey, Yazık oldu dallanması hoşuma gidiyordu. İyi çalışmalar dilerim... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Konu Araçları | |
Mod Seç | |
|
|