![]() |
|
![]() |
#31 |
Guest
|
Yarın da o zaman onu yapayım. O küçük dalları teker teker kesecem değil mi? ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#33 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 16-02-2007
|
budamadan sonraki resmini merakla bekliyorum şimşirin kolay gelsin |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#35 |
Guest
|
Yaprakları azaltacağım da bugün hava çok soğuk, kar yağdı... Bundan dolayı bugün de yapamayacağım sanırım... |
![]() ![]() |
![]() |
#36 |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 04-03-2007
|
Ebonsa senin şimşir daha şimdiden bonsai gibi.ben de bir şimşir bulacağım. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#37 |
Guest
|
Bence de çok güzel, yalnız hala o yaprakların başına geçtiğim zaman bitmeyecekmiş gibi geliyor ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#39 |
Guest
|
Bizi izlemeye devam edin... Burada neler göreceksiniz neler... Yayın akışı : Bir kaç gün sonra : Kel Şimşir Ondan bir kaç gün sonra : Evsiz ardıçlar yeni yuvasına kavuştu O aralarda : Telli ardıçlar ve Şimşirler Kuaförde (tabii kuaför benim ![]() Reytinglerde diğer konuları sollayacağız, bizi izlemeye devam edin... (izleyin derken yorum yapmayı da unutmayın ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#41 |
Ağaç Dostu
|
Ebonsa iyi gunler, simsirde yaptigin yaprak budamasini gormek istiyorum. Bokalim benim kurtbagrini budadigim gibi olmusmu? olmussa dallari iyice gorecegiz. Sonrasimi? seni izlemeye devam edecegiz. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#42 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 13-03-2007
|
Burada simsir konusuluyoken birsey sormak istiyorum.Benim bahcemde yaklasik 14-15 yillik bir simsir var.Ama boyu 40-50 cm arasinda.sanirim golgede kaliyo pek buyumedi **** cinsi oyle buyumuyo.Ben bunu sokup bonsai yapabilirmiyim.Dayanirmi o eziyete. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#43 |
Ağaç Dostu
|
Onlar biraz büyük. Yani üstten kestiğimizde dallar kalın olur. Küçük bir şimşir alın. Hem şimşirleri o boya getirmek çok zor. Ama son söz ustaların.. Bu arada şimşirlerinizin büyüme hızları gayet normal. Zaten şimşirler ağaç gölgelerinde yetiştirilirler. 1 şimşir yaklaşık 15-16 senede 1 metre boya ulaşabilir. Yani sizinkiler gayet normal seyirde büyümekte. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#44 |
Ağaç Dostu
|
Tesekkurler Anilozer112.Birsey daha sorayim.Bu simsiri gecenlerde inceledim(bu arada ben bu siteye girmeye basladiktan sonra butun agaclar gozume potansiyel bonsai gorunmeye basladi ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#45 |
Guest
|
Mesajlarınız için teşekkürler, Seckayn sana da başarı ve kolaylıklar diliyorum ![]() ***"Kel Şimşir Fotoğraflarla" teknik bir problem çıkmaz ve o yaprakları kesme işini sonuna kadar devam ettirebilirsem AZ SONRA... |
![]() ![]() |
![]() |
#48 |
Guest
|
Yaa ben mi bir şeyleri yanlış yapıyom, bu ağaçta mı genetik bir problem var? ateş bastı, bir sürü yaprak kestim daha azalmadı budaklarda çok sık galiba yaa. ![]() Birazdan fotoğraflarını koyayım bir eski halindeyken bir de yenisine bakın nerde yanlış yapıyom bir söyleyin... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#50 |
Ağaç Dostu
|
Sagol enbosa sanada kolay gelsin gordugum kadariyla ihtiyacin var ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#51 |
Guest
|
Evet seckayn.. Ya resimleri yükledim sonra site kapandı sonra resimler gitti tekrar yükleyeceğim şimdi, nolmamazz. Olmuş mu? -Olmadı, daha nerdeee 45 dk'da bu kadar oldu : ![]() Yaprakları böyle kesiyorum, yanlış mı? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#52 |
Guest
|
Çok sık dal var... |
![]() ![]() |
![]() |
#54 |
Guest
|
Nasıl yani, tarif eder misin Memet Abi? ![]() "Kel Şimşir" adlı dram programı tüm hızıyla devam ediyor... |
![]() ![]() |
![]() |
#56 |
Guest
|
Bunlar da 1,4 saat uğraştıktan sonraki iki fotoğrafı... Bugünlük bu kadar artık ders çalışmam lazım, inşallah hayırlısıyla, ölmeden biter. Bu ağaç ölse bile saklayacağım... ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#57 |
Guest
|
1. Resimde yerden biraz yukarıdaki kökü keseyim mi, sanki çok havada duruyor? Herkese sevgiler, yorumları için teşekkürler... ![]() Biraz zor ve yorucu olsa da zevkliydi ilk yaprak kesmem ama keşke biraz daha kolay olsaydı... |
![]() ![]() |
![]() |
#59 |
Guest
|
Tamam memet abi, sağol |
![]() ![]() |
![]() |
#60 |
Guest
|
![]() ![]() Yeterli olmuş mu? Bayağı vakit harcadım; şimdi sizin yorumlarınıza göre bir şeyler yapacağım (gerçi şimdiye kadar da öyle oldu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|
|