![]() |
|
|
|
|
|
#1 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 26-09-2005
|
Arkadaşlar uzun bir aradan sonra tekrar merhaba! Öncelikle yeni çalışmanız da kolaylıklar ve başarılar dilerim.Konik Ladin çok yavaş büyüyen bir tür.Bu yüzden budamalarda dikkatli olunmalı.Peyzaj düzenlemelerinde ,özellikle de kaya bahçelerinde çok tercih edilen bir tür. Sulamasına da biraz dikkat etmek lazım.Sürekli ıslak kalan toprak da, önce ibrelerde matlaşma ve sonra da dökülmeler görülebilir. Sağlıcakla.... |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Ağaç Dostu
|
Buda konik ladin bonsaiye bir örnek Picea albertina conica.jpg |
|
|
|
|
|
#3 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Saol albiza, Verdiğin pratik bilgiler için de ayrıca teşekkür ederim. Süzek toprak seviyorsa, kum oranını arttırıp, torf oranını azaltırım. Tekrar hoşgeldin.. |
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Ağaç Dostu
|
teşekkürler turunç,hoşbulduk... |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Ağaç Dostu
|
Albiza hos geldin yeni calismalarin yokmu? resimlerini eklesen de konussak diyorum. Turunc ladinler nasil gidiyor ben daha birsey yapmadim, buyuk bir olasilikla iki agacli dik tarzi deneycegim. Senin agaclarin benimkilerden daha yasli ve dallar daha uzun belki sen o begendigin tarzi, govdeyi yarinin biraz yukarisndan kesip dallari yanlara ve geriye telleyip o tarzi yakalayabilirsin. Dur simdi kesme konusalim tartisalim, agcin bzi dallarini telleyip direcini olc. Ben dik tarz yapacagim icin pek tel kullanmiyacagim. simdilik hosca kaliniz. |
|
|
|
![]() |
|
|