01-01-2011, 07:19 | #1 |
/
Giriş Tarihi: 04-12-2010
|
alpmoon / Şimşir ile hedera
Gövde ve kök yapısını farklı bulup beğendiğim şimşirim maalesef ki ölünce onun kök ve gövdesini hedera ile değerlendirmeyi düşündüm. Şimşirin gövdesinin arka cephesinde ince bir kanal açtım, ince hedera gövde ve dallarını bu kanala oturtup bağladım. Daha yeni olduğu için hedera da herhangibir çalışma yapmadım. Biraz dallanıp budaklanmasını bekleyeceğim. Eğer sorun çıkmaz herşey yolunda giderse o zaman budama ve şekillendirme yoluna gidecem. Bu arada saksı da bildiğimiz toprak güveç kap. Ne dersiniz saçma mı olmuş?? PICT0128x.jpg PICT0129x.jpg PICT0130x.jpg Saygılar.. |
02-01-2011, 01:47 | #3 |
/
|
Cesaret verici sözleriniz için teşekkürler sayın kalambaklı. Birşeyler becerebilmek için aylardır sizleri takip ediyorum. Beceriyi zaman geçtikçe, uyguladıkça kazanıp geliştiricez. Ancak birşeyler yapabiliyorsam herşeyi sizlerden, siz ve sizin gibi hem tecrübeli, hem bilgili ve hem de paylaşımcı arkadaşlardan öğrendim. Daha da öğreneceğim çook fazla şey var. Saygılar... |
03-01-2011, 11:29 | #5 |
/
|
Teşekkürler Sn. Latif. Diğer tüm aday ağaçlarımdaki tarzlarda olduğu gibi tanuki yi de ilk kez denedim. Adım gibi eminim ki çok daha güzelini yapıcaksınız. Ben daha çok yeni olduğumdan ve tarzlar konusunda tecrübe olması anlamında değişik ağaçlarla farklı tarzlar denemeye çalışıyorum. Mutlaka kayıplarım, yanlışlarım ve eksiklerim olacak. Bunları da sizler sayesinde minimuma indirmeye gayret edicem. Destekleriniz biz yeniler için çok önemli. Yorumunuz için sağolun. |
Konu Araçları | |
Mod Seç | |
|
|