agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Bonsai > Üyelerin Bonsai Çalışmaları > Yarım Kalmış Bonsailer
(https)

Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Prev Önceki mesaj   Sonraki mesaj Next
Eski 19-08-2006, 20:40   #11
Ağaç Dostu

bonsaireef's Avatar

Giriş Tarihi: 29-06-2005
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi albiza
Bonsaireef öncelikle çok teşekkür ederim,verdiğin ceveplar için.Henüz bonsaide yeni olmam dolayısıyla sana beğendim veya beğenmedim demenin nezaketsizlik olacağı düşüncesi ile fikir beyan etmemiştim.Ama açıkcası bu kadar sitemi de haketmediğimi düşünüyorum.
Zira dün 16.10 de eklediğim resimlere (tekrar teşekkürler) öneride bulunmuştun.Ben bunları gece 12 gibi bakabildim ve sonrasında da netten lonicera nitida bonsai diye tarama yaparak biraz inceleme yaptım.Gece çok geç olduğundan da yorum yapamamıştım.Az önce nete girdiğimde maalesef bu sitemlerle karşılaştım.Hatta malina nın tehditiylede hiç karşılaşmak istemezdim,zira sayın malina verilen mesajların satlerini ve tarihlerini inceleme zahmetinde! bulunmuş olsaydı böyle bir mesajın gereksizliğinide anlamış olurdu.Bonsaireef, Seni kırmak adına söylemiyorum bunları.Ama Malina nın mesajını gerksiz bulduğumu söylemek istiyorum.
Sevgili albiza benim bu fikirleri teşekkür almak için verdiğimi düşünmeni istemem.Teşekkür almak gibi bir amacım yok.Sadece paylaşmak istiyorum.Karşılıklı tartışarak doğruyu bulmak istiyorum.Bu karşılıklı paylaşım sırasında hem sen hem ben yeni bir şeyler öğreneceğiz.Doğruyu bulmak için bunu yapmalıyız.Beğendim ya da beğenmedim demek nezaketsizlik değil aksine dememek nezaketsizlik benim görüşüme göre.Dediğim gibi karşılıklı konuşmazsak doğruyu bulamayız.

Yeni olman konusunu da bu kadar sorun etmene gerek yok. Sonuçta görsel bir şeyler var ve bu sana uygun mu değil mi bunu söyleyebilirsin.

Dün sen bağlıyken ben fikirlerimi belirttim.Sonra sen ara ara girip baktın.O sırada aktif kullanıcılardan da takip ediyordum.Cevap bekliyordum ama cevap gelmedi bende yeni fikirlerimi sunmaktan vazgeçtim.Ardından çıktın.Sonra gecede girdin ve yine cevap yazmadın.Ama gece girip saat 23:19 da Bonsaimin türünü öğrenmek istiyorum başlığında mesaj yazmayı ihmal etmedin.Hem bu sadece dünlük bir durum da değil.
(Sevgili gallus konu hakkında senin yorum yapmana da gerek yoktu bu ilk defa olan bir şey değil.)
Şöyle ufak bir hatırlatma; birkaç hafta öncesine gidersek ben albizanın berberisine yorum yapmıştım.Bu yoruma da cevap gelmedi.Tarih 04.08.2006 mesaj numarası 8 ve 9. Sonra baktım cevap yok sempatik bir cevap daveti yaptım.Tarih 16.08.2006 mesaj numarası 10.Bu davette tam olarak aşağıdakini demiştim tam 12 gün sonra:
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi bonsaireef
Albiza bu başlıkta sizi görmez olduk. Nerelerdesiniz? Neler yaptınız?
Ben çok meraklı bir insanımdır, meraktan çatlarım sonra
Bu ilk değil bu yüzden kendince haklı olabilirsin ama bizce haklı değilsin.Malinaya da sitem etmen yersiz onunda şakayla karışık bir uyarıda bulunması son derece yerli ve gerekli bir hareketti.Malinaya da teşekkür ediyorum.

Bu tür durumlar hep yaşanıyor.Eğer paylaşım ortamıysa bizimde cevap isteme hakkımız var.Yok eğer paylaşım değil tek taraflı çıkar ortamı olarak görülüyorsa kimse kusura bakmasın kendimi yoramam.Ben bir ağacı şekilendirmek için ne kadar zaman ve emek harcıyorum kimse farkında değil herhalde.Fotoşop kullanıyorum, googlede araştırma yapıyorum.Kendi resimlerimi tarıyorum.Hiçbir şey yapmasam oturup dakikalarca fotoğraflarınızı inceleyip kafa patlatıyorum.Sakın başa kalkma olarak görmeyin zevkle yapıyorum.Amacım hep beraber bir şeyler öğrenmek ve Türkiye de bonsainin bir yerlere gelmesi.

Ben aramıza katılmış bir bonsaiciyi kaybetmek istemem.Zaten çok az kişiyiz.Karşılıklı saygı ve anlayış çerçevesinde paylaşımlarımız devam eder.

bonsaireef Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön

Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık

Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 21:15.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)

Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025