![]() |
|
|
|||||||
![]() |
|
|
|
Dış Bağlantılar | Konu Araçları | Mod Seç |
|
|
|
|
#1 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 29-06-2005
|
Merhaba albiza.Aramıza hoşgeldiniz. Öncelikle belirtmek istediğim bir nokta var ki anlayışla karşılayacaksınızdır: Biz site olarak Türkçeyi daha doğru kullanmaya çalışıyoruz.Bu mükemmel kullanıyoruz demek değil ama elimizden geldiği kadar düzgün kullanmaya gayret ediyoruz.O yüzden *** değilde merhaba derseniz daha iyi olacak. Kızdığımızı sakın düşünmeyin Kısa olması gereken uzun muhabbetten sonra gelelim asıl konumuza.Ağaçlarınızın resimlerini dört gözle bekliyoruz.Burada herkesin size seve seve yardımcı olacağından emin olabilirsiniz.Bu arada sizde sitede yazılanları okumayı ihmal etmeyin.Çok faydalı bir bilgi birikimi olduğunu düşünüyorum. Sizi bundan sonra daha sık görmeyi isteriz.Tekrar hoşgeldiniz. ![]() |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 18-07-2006
|
Benden de merhabalar Albiza hoşgeldin. Evet fotoğraflarını sabırsızlıkla bekliyoruz |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 26-09-2005
|
merhaba! Uyarı için teşekkürler İlk fotoğraflarımı gönderiyorum.Fidan Berberis buxifolia .Sizce nasıl bir şekillendirme düşünmeliyim.Teşekkürler berberis buxifolia 'Nana1.JPG berberis buxifolia 'Nana.JPG Düzenleyen bonsaireef : 04-08-2006 saat 18:26 Neden: Resimleri görünür şekilde ekleme |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Ağaç Dostu
|
Yardım
İkinci fidanım Lonicera nitida-Küçük Yapraklı Hanımeli.Bunu nasıl şekillendirmeliyim. Lonicera nitida.JPG Lonicera nitida2.JPG Düzenleyen bonsaireef : 04-08-2006 saat 19:54 Neden: Resimleri ekleme |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Ağaç Dostu
|
Bonsaireef merhaba .Resimleri nasıl görünür şekilde ekleme yapabilirim seni de uğraştırmak istemem.Açıklarsan sevinirim. |
|
|
|
![]() |
|
|