![]() |
|
|
|
|
|
#1 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 18-07-2006
|
bahçe 075.jpg hedera helix. yanındaki sardunyayı bonsai yaparım diye dikmiştim 2 ay önce o zaman iki yapraı olan bir tepe dalıydı şimdi yapraklar maşşallah kafam kadar oldu bide çiçek açınca kıyamadım. sardunyanını saksısı aslında bir su bardağı kadar falan bahçe 076.jpg bonsailerime dal budaması ve telleme yapmıştım geçen gün galiba çok mutlu ki 2 günde hemen sürgün vermiş hatta bu sabah onları sularken farketmemiştim görünce çok sevindim sizinle paylaşmak istedim. onları bauhausun zulmünden kurtarınca eee bide açık havayı görünce koyverdiler bahçe 077.jpg resim diğer incirim Düzenleyen gallus : 25-07-2006 saat 19:36 |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Ağaç Dostu
|
bahçe 048.jpg bahçe 049.jpg bahçe 050.jpg bahçe 051.jpg bunlarda bonsai değil sayın Ali Hocam zannetmeyin ki sadece sizin misafirleriniz var bakın benide her ağaçlarımı sulamaya çıktığımda bu iki bıdık dostum ziyeret ediyor ben onlara meyve değilde bulgur veriyorum. sizin dostlarınız kadar güzel olmasalar da onlarda çok tatlı! kimbilir nerden kaçtılar da geldiler? Ama galiba beni bırakmaya pek niyetleri yok kediler yiyecek diyede ödüm kopuyor ![]() Düzenleyen gallus : 25-07-2006 saat 19:36 |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Ağaç Dostu
|
buda bir tür yayılıcı yer bitkisi önceden beri fare çiçeği diye bilirim ben gerçek adını bilen varmı? çiçekleri aslan ağzının küçük bir kopyası. resmi asıl koyma nedenim acaba bonsalerin altına yosuna alternatif olarak konulabilir mi? diyedir ya arkadaşlar bu resimleri nasıl görünür hale getiriyoruz. eğer benim bilmediğim bişey varsa söyleyin de bonsaireef arkadaşımızı çık uğraştırıyorum galiba |
|
|
|
![]() |
|
|