agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Mutfak > Sebze Yemekleri > Yabani Ot Yemekleri
(https)




Beğeni Düzeni1Beğeniler
  • 1 Gönderen Ilgaz Toydemir

 
 
Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Prev Önceki mesaj   Sonraki mesaj Next
Eski 30-01-2007, 13:31   #1
Ağaç Dostu
 
Balıkcı's Avatar
 
Giriş Tarihi: 23-01-2007
Şehir: İstanbul
Mesajlar: 2,252
Galeri: 15
Kuzu Gevreği, Çokus, Çoban Kavalı

Kuzu Gevreği(İstanbul); Çokus veya Çoban Kavalı(İzmir)

Başka yöresel adlarını bilenler lutfen eklesin öğrenelim.

Biz bunu ıspanak, ebegümeci, ısırgan gibi diğer otlarla karışık olarak yemek yapıyoruz.
Kuzu Gevreği miktarı fazla olursa hele biraz da bitki yaşlanmışsa acımsı bir tad veriyor.


Düzenleyen Balıkcı : 30-01-2007 saat 14:19
Balıkcı Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
 


Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 18:53.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)


Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025