![]() |
|
|
|
|
|
#1 |
|
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 23-11-2009
Şehir: İstanbul
Mesajlar: 69
|
Benim bulduğum hodanlar
Merhaba, Ben dün yola uzak bir noktadan bulduğum hodanları göstermek istedim. Malesef bir yanlışlık yaparak, en büyük yapraklarını toplayıp ince ince kıyarak salata olarak yedim. Yapraklar büyüdükçe sanırım üzerindeki tüyler sertleşip diken gibi oluyor. Daha önce pazarda satılan körpelerinden almıştık. Onu da soğanla kavurup yemiştik. Çok da lezzetli gelmedi açıkçası. Ben yerim de eşim pek beğenmedi. Bir de kökünü çıkarıp onu pişirmeyi deneyeceğim. Fotoğraları koyuyorum. Kartlaşmış mı acaba. Bununla ilgili fikrinizi yazarsanız çok sevinirim. Ben henüz acemi bir ot toplayıcısı olarak bilgi toplama aşamasındayım. |
|
|
|
|
|
#2 | |
|
Ağaç Dostu.
Giriş Tarihi: 09-11-2007
Şehir: Karabük -- Ankara
Mesajlar: 873
|
Alıntı:
Hodan: https://www.google.com.tr/search?q=B...w=1366&bih=662 Ispıt: https://www.google.com.tr/search?q=T...w=1366&bih=662 |
|
|
|
|
|
|
#3 | |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 29-05-2015
Şehir: SAMSUN
Mesajlar: 303
|
Alıntı:
|
|
|
|
|
![]() |
| Etiketler |
| hıyar otu, neşe otu, sığırdili, turşu otu, zembil çiçeği |
|
|