agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Mutfak > Sebze Yemekleri > Yabani Ot Yemekleri
(https)




Beğeni Düzeni15Beğeniler
  • 11 Gönderen münevver48
  • 1 Gönderen sapinuva
  • 3 Gönderen akçabardak

 
 
Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Prev Önceki mesaj   Sonraki mesaj Next
Eski 13-03-2015, 21:31   #1
Ağaç Dostu
 
münevver48's Avatar
 
Giriş Tarihi: 06-02-2013
Şehir: muğla bodrum
Mesajlar: 2,020
yabani kuşkonmaz

doğadan bir bir yeni taze filizler toplanır. pazardan alındı.kartlaşınca diken gibi olur.

yabani kuşkonmaz kavurması


malzemeler

1-iki bağ kuşkonmaz (bizim yöredeki adı tilkişen)
2-bir bağ taze sarımsak
3-iki veya üç yumurta
4-bir k.soğan
5-zeytinyağ
biraz pul biber,tuz

pişirilmesi

önce kuşkonmazın köktaraflarının kartları atılır. sarımsak kökleri temizlenir.ve güzelce yıkanır. bir iki cm uzunluğunda doğranır. tavaya zeytin yağ konulur.k.soğan dağranır üzerine hemen t.sarımsak ve kuşkonmaz konulur. tuz ilave edildikten sonra on dakika kadar kavrulur çok karıştırmak istemez üzerine yumurta kırılır pul biber serpilir ve yumurta pişinceye kadar ocakta tutulur.
afiyet olsun

Name:  Fotoğraf2027.jpg
Views: 1186
Size:  69.6 KB



Name:  Fotoğraf2029.jpg
Views: 1301
Size:  70.4 KB



Name:  Fotoğraf2030.jpg
Views: 1034
Size:  72.2 KB



Name:  Fotoğraf2033.jpg
Views: 1034
Size:  69.2 KB



Name:  Fotoğraf2035.jpg
Views: 969
Size:  70.8 KB


Düzenleyen münevver48 : 14-03-2015 saat 18:58
münevver48 Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
 


Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 03:43.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)


Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025