agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Mutfak > Sebze Yemekleri > Yabani Ot Yemekleri
(https)




Beğeni Düzeni15Beğeniler
  • 11 Gönderen münevver48
  • 1 Gönderen sapinuva
  • 3 Gönderen akçabardak

 
 
Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Prev Önceki mesaj   Sonraki mesaj Next
Eski 10-04-2015, 22:49   #4
Ağaç Dostu
 
akçabardak's Avatar
 
Giriş Tarihi: 21-03-2012
Şehir: Balıkesir
Mesajlar: 5,784
Sevgili münevver48 ben burayı yeni gördüm, afiyet bal şeker olsun ellerine sağlık. İki hafta önce pazarda bu otlardan gördüm, satan kişiye sordum bunlar nedir diye bana alay edercesine ot dedi

Adı ne bu otun diye tekrar sordum, kuşkonmaz dedi, bilmediğimi anlayınca ilgilenmeye başladı ve nasıl pişirileceğini bana tarif etti
Ben de meraktan bir bağ aldım eve geldim tarif ettiği gibi yaptım ama sözde kart yerlerini atmıştım yemeğin içinde odun gibi olmaz mı... meğer adamın otları taze değilmiş... bekletilmiş olduğu için suyu çekilmiş, haliyle kazık gibi olunca yiyemedik attık

Geçen hafta pazara gittiğimde başka bir tezgahta yine gördüm onlar çok taze idi, çıt çıt kırılıyorlardı ama eşim yemez diye almaya korktum ... haftaya görürsem eğer senin tarifinden cesaret alarak alıp tekrar deneyeceğim. Ellerine sağlık, sevgiler.

pria, Ozlem A ve münevver48 beğendi.
akçabardak Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
 


Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 22:15.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)


Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025