![]() |
|
|
![]() |
#1 |
agaclar.net
|
"Avcılık" üzerine yazışmak isterseniz yeni bir konu açmanız daha iyi olur. Burası konu başlığına uygun olarak devam etsin... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 16-01-2012
|
Teşekkürler. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 27-12-2006
|
Avcılık, bu konu başlığında "spor" olarak kabul ettirilmeye çalışıldıkça itirazlar olacaktır. Avcılık bu konu başlığına uygun değil... |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Başka bir üye de boks ile uğraşıyorum dese, biri de kalkıp ay vahşet bu, spor değil dese ne olacak? Onuda mı spor olmaktan çıkartacağız? Veya biri taekwondo yapıyorum dese? Olmaz kardeşim şiddet içeren birşey spor olamaz mı diyeceksiniz? Biri eskrim, kendo veya okçuluk ile uğraşıyorsa bunlar şiddete özendirir, yasak olmalı mı diyeceksiniz? Veya biri balık tutuyorum dese, bu da avcılık değil mi? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Ağaç Dostu
|
İtiraz benim, karar benim... Siz "Zevk için canlı öldüreceğim" dedikçe, benim itiraz etme hakkım var. Yasal olması, çok kişinin yapması bir ölçü değil. Siz "CİNAYET"'i savunursanız, ben "HAYIR" diye bağıracağım.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Sadece yaptığım sporları yazdım, konu nereye geldi. Herkes başkasıyla uğraşacağına, kendi uğraştığı sporla ilgili yazsa, konu daha bir amacına uygun olacak. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
. . . Hoşlanılan sporlar arasında avcılığı sayarak nasıl bir "uygun amaç" umuyordunuz ki? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|