agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Mutfak > Vegan ve Vejetanyen
(https)




Beğeni Düzeni241Beğeniler

Cevapla
 
Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Eski 06-11-2018, 13:28   #1
Ağaç Dostu
 
ayazkentli's Avatar
 
Giriş Tarihi: 10-04-2009
Şehir: İzmir
Mesajlar: 1,641
Galeri: 1
Son mesajınız da olmak üzere, söylediklerinizin hepsi ne yazık ki laf-ı güzaftır.

Hiç bir anlamı yoktur.

Çünkü DOĞA bizi nasıl evrimleştirdi ise ona göre yaşamak zorundayız.

En büyük BİLİMSEL KANIT doğanın bizi nasıl evrimleştirdiğidir.

Hem doğal yaşama inanıyoruz diyeceksiniz ama hem de doğanın bizi evrimleştirdiği yaşam şekline ters davranacaksınız.

Bu siteye üye olup, bahçelerimizde domates, biber yetiştirip yemekle "Doğal yaşıyoruz, organik yaşıyoruz" diye paylaşımlar yapıp, sonra da doğanın bizi hepçil dizayn etmesine aldırmayıp, tekil beslenmek nasıl doğal yaşam oluyor? doğrusu çok merak ediyorum.


Bu çelişkidir ve o nedenle "Ötesi laf-ı güzaftır" diyorum.

Doğa ne diyorsa o.

Sizler nedense ısrarla bunu görmemeye çalışıyorsunuz. Çünkü bunu gördüğünüz an "Tekil beslenmenin" doğaya aykırı olduğunu kabul etmiş olacaksınız.

Bu nedenle de, dünyadaki tüm veganlar ve vejeler bunu görmezden geliyorlar ve ısrarla bu noktaya değinmemeye çalışıyorlar.

Bunun adına halk arasında şark kurnazlığı deniyor. )

ayazkentli Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 07-11-2018, 13:54   #2
Yeni Üye
 
Giriş Tarihi: 05-11-2018
Şehir: Düzce
Mesajlar: 2
Bitkisel beslenme dendiğinde hemen gardını alan arkadaşlar, sistemin bir çok kanalla dayattığı "sağlıklı, dengeli" veya "yeterli" beslenmeye bu kadar sahip çıkmak yerine bitkisel beslenmeyi eleştirmek yerine, yok diş yapımız, yok bağırsak sistemimiz diyerek yarım yamalak bilgilerle eleştireceğinize insan sağlığını etkileyen, stresi, insan yaşamını etkileyen toplumsal mobbingi, ağır çalışma koşullarını, iş kazalarını, işlenmiş gıdaları, kimyasallarla dolu yiyecekleri **** hastalığa tedavi amaçlı yaklaşan modern tıbbı neden eleştirmiyorsunuz. Neden mi? İnsanlar kendilerini tamamıyla çoğunluğun fikrine göre yönlendirmekteler, çoğunluğun fikri doğru olmalı!

Ercan ALBAYRAK Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Cevapla


Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 15:43.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)


Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025