![]() |
|
|
|
|
|
#1 |
|
Ağaç Dostu.
Giriş Tarihi: 06-10-2008
|
Sayın denizakvaryumu anladığım kadarıyla çeliktende çoğaltmaya uygun bir meyve. |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Ağaç Dostu.
|
Bende şu anda araştırma içerisindeyim, bu değerli meyveyi ülkemize kazandırmayı düşünüyorum. Tohumdan çimlendirmek anladığım kadarıyla biraz problemli. Çelikten çoğaltma konusunda bu bitki üzerinde çalışmak istiyorum. |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Ağaç Dostu.
Giriş Tarihi: 09-11-2007
|
Şu an nereden okuduğumu hatırlamıyorum ama kivi gibi erkeği - dişisi olan bir üzümsü türüymüş. Schisandra chinensis beyaz çiçekli bir tür. Bir de kırmızı çiçek açan Schisandra rubiflora var. Birinci foto :Schisandra rubiflora İkinci foto: Schisandra chinensis Her ikisinin tohumu http://www.sementes.de/shop/index.htm sitesinde (s harfinde) var. İkinci fotoda sanırım erkek ve dişi çiçek yapısı da gösterilmiş. |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Ağaç Dostu.
|
Sayın Mahon67, Bu bitkiyi şimdilik çelikle üretmeyi düşünüyorum. Schisandra chinensis den kendim için 5 adet fidan siparişi verdim. Gelişimlerini birlikte inceleyeceğiz. |
|
|
|
|
|
#5 | |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 05-11-2007
|
Alıntı:
noni fidesi siparişi verdim hayal kırıklığına uğradım....Birdaha fide getirtme cesareti gösteremiyorum.. ![]() ![]() |
|
|
|
|
![]() |
|
|