![]() |
|
|
![]() |
#1 | |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 13-03-2010
|
Alıntı:
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2 |
Ağaç Dostu
|
Sayın seyyah53, ahududu ev ortamından ve aşırı sulanmaktan hoşlanmar. Bırakın kendi hallerine, göreceksiniz ki bol sürgün verecekler. Kurcalanmaktan hoşlanmazlar. Soğuk hava onlara hiç birşey yapmıyor. Babam Uludağın eteklerinde evinin terasında 40-50 litrelik bidonlara dikmişti 5-6 yıl önce. Don, kar, buz onları hiç etkilemiyor. Her yıl daha çok meyve veriyorlar. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Bu biraz acemiliğimize geldi doğrusu esas ahududumun yanlarında 2 adet daha dip sürgünü var ...bakalım biraz daha zaman geçsin onları topraklarıyla beraber alıcam ...bu sefer başarabilecekmiyiz..sağolun cevabınız için ...saygılarımla |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4 |
Ağaç Dostu
|
Hadi hayırlısı, bu sefer başarmanızı dilerim. Ben 20 çıplak kök ahududu istedim Blackmoordan, Yılbaşından sonra gönderecekler. Bunları çok hevesle bekliyorum. 10 tanesi bahar/ yaz, 10 tanesi yaz/ sonbahar meyve veriyormuş. Bu sene Ahududu yılım olacak. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5 |
Ağaç Dostu
|
Selam Dostlar... Aşağıdaki benim hemen hemen 2 yaşında olan böğürtlenim ...adını yazamıyorum...19 lt lik çok güçlü bir toprakta ...bu senenin başında yeni bir dip sürgünü vermeye başladı ve o küçücük dip sürgünü şuan da bu hale geldi mavi ile çizmeye çalıştım takriben 5-6 metreyi buldu.. kendimce bu sürgününden bu yaz meyve alabilmek için budamamız gerekiyor...?ama nasıl ? ne kadar? **** hiç budamasak elimde koyun gübresi ve humik asit var güçlü bir bakımla gene meyve alabilirmiyiz... yorum yapan ve bilgisini paylaşan arkadaşlara şimdiden teşekkürler... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Etiketler |
ahududu, böğürtlen |
|
|