![]() |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Ağaç Dostu
|
Sn. bari , takas ettiğimiz bitki ne durumda ? Sizden bana gelen Black butte gelişmenin yanında bir de dipten sürgün verdi ![]() Siyah ahududum da hala çok cılız , toprağa dikmiştim . Acaba biraz güçlenene kadar saksıda mı baksaydım ? |
|
|
|
|
|
#3 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Siyah ahudududa toparlar, o biraz nazik benim siyah ahududa çok güçlü değil.. Bedford giant ne durumda ? |
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Ağaç Dostu
|
Bedfordu , nasıl kıydılar bilmem , çok güçlü bir bitki göndermişler , kök ve beş budanmış daldan ibaret . Bence çok emek vermeden o da meyva verecek . Şimdiden her dalda bir karış yan dallar oluştu . Yani verimli olacak gibi ![]() Karaka ' dan güya şikayetçiydim , size -1 , Romantiğe-2 , kendime de 2 yeni bitki ürettim . Aklınızda bulunsun , uç daldırmada daha güçlü kökler oluşuyor . |
|
|
|
|
|
#5 | |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 29-07-2008
|
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Ağaç Dostu
|
Sayın gtatas , bu başlık bilgi paylaşımı için , bilgilerimizi , hatalarımızı , tecrubelerimizi paylaşıyoruz . Bu işin ticaretinden para kazanan arkadaşlarımıza haksızlık etmek istemeyiz . Bu başlıkta kabul gören sadece " eşdeğer takas " . Benim aradığım bir çeşit sizde varsa , karşılığında benden bir çeşit bitki alabilirsiniz ![]() Elinizdeki bitki çeşitleri hakkında bilgi verirmisiniz ? Saygılar ![]() |
|
|
|
|
|
#7 | |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 29-07-2008
|
Alıntı:
.Bu işin ticaretini yapmamakla birlikte sadece çelik ricasında bulundum ha bende de uygun bir çeşit olursa zevkle size gönderirim. |
|
|
|
|
![]() |
| Etiketler |
| ahududu, böğürtlen |
|
|