![]() |
|
|
|
|
|
#1 |
|
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 03-12-2012
|
birde bu meth ettiğiniz böğürtlen türü hangisi acaba bende üretmeye başlamak istiyorum |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 24-09-2007
|
Karaka black satışı yapan bir yer bilen var mı? Ben bulamadım. Elinde K.Black olan arkadaşlardan bir fidan almak isterim. Bendeki (y.dışından gelen) Navaho cinsi böğürtlenle değiş-tokuş da yapabiliriz. |
|
|
|
|
|
#3 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Botanikmarket 2013-2014 Fidan Satış Sayfası Sayın Romantik'e özel mesaj göndermek için... Botanikmarket Karaka Black Böğürtlen Sayfası |
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 24-09-2007
|
Romantik sayfasına daha önce bakmıştım; satışı yok. Blackmoor'dan sipariş verdim. Umarım bu sıcaklarda başına bir şey gelmeden ulaşır. |
|
|
|
|
|
#5 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Blackberry Plants For Sale Online | Mail Order Blackberry plants almıştım. Şu an satışı yok. Bu siteden çok aldım, Türkiyeye gönderiyorlar. İngilizcesi az olan bile alabiliyor. Methetme babında söylemiyorum, bilgilendirme anlamında. Yeni bir tür benim için, İzmir için ve ilgilenen arkadaşlar için. Satın alacaklar ne aldığını ve ülkemize uyumlu olup olmadığını bilsinler diye. Kendim satmıyorum ki ![]() Uyum sağlamıyacakları almamak için, para ziyan olmasın. Mesela Bedford Giant da aldım, ikinci defa. İlki öldü, ikincisi de can çekişiyor, kesinlikle İzmir için tavsiye etmem. Böyle işte. ![]() |
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Ağaç Dostu
|
Karaka burada var. Blackberry Karaka Black | Mail Order Blackberry Plants | Blackmoor Blackmoor Nurseries Küçük bitki 5£ . 3.5 ile çarpın TL fiyatı anlarsınız. 5 yıl önce ben de buradan aldım. Kolay bir işlem. Çok hızlı çoğalıyor. |
|
|
|
|
|
#7 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#8 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Elde ettiğiniz meyvelerin tohumlarını ekip yetiştirmeyi düşünüyorsanız tohumdan yetişen bitkiler farklı özellikler taşıyabilir. Üretmek için tohum değil de dip sürgünü, uç daldırma yöntemlerini kullanırsak tür özelliklerinde bir sapma olmaz. Saygılar. |
|
|
|
|
|
|
#9 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() |