![]() |
|
|
|
|
|
#1 | |
|
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 23-03-2010
|
Alıntı:
damlama sistemi toprak altında kaldığı zaman sağlıklı çalışmıyor.yukarıda asılı oluğu zaman daha geniş bir alanı suluyor tıkanma da yapmıyor. Size fidanı ücret karşılı değil hediye olarak vermek isterdim.Sayğılarımla |
|
|
|
|
|
|
#2 | |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 14-02-2009
|
Goji
Alıntı:
açıyor, birkaç saat sonra kapatıyordu. Kolay, rahat bitkiler için de sağlıklıydı. ama şimdiYapacak bir şeyim yok elde sulamaya devam... Sn.mdemirbas, çok teşekkür ederim fidanı almış kadar oldum. Ben şehir dışında oturuyorum kargolar iyi çalışmıyor daha dün yurtiçi kargo ile İstanbul'dan bir Selluka fidesi hem toprakta hemde harika ambalaj içinde, perşembe verildi dün paramparça elime geldi ve kurtulmadı.Artık cesaret edemiyorum yoksa bunu teklif kabul eder hemen bir takas düşünürdüm teşekkürler,selamlar, |
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 13-01-2010
|
Gozi şimdiden mutluluk sacıyor
ıkı adet aldıgım gojılerı ıtına ıle bolca gubrelı tenekeye ekmiştim buyumesı çok guzeldı devamlı bakıyorum hatta forumdan ögrendıgıme göre uçlarınıda ladım tekrar fılızler verdı dün aksam hiç ümit yokkon bırde ne göreyım aman yarabbım ne güzel sıra sıra çiçekelr açmışlar inanamadım imüdim yoktu hiç bende evdekılerle gojım ciçek açtı mutluk meyvesı yıcez dıye muhabet ettık bu gojı su anda bıle bana açtıgı çiçeklerle mutluluk verıyor bu gojıde bir sır varmış gercekten meyvelerı beklıyoruz artık |
|
|
|
![]() |
|
|