![]() |
|
|
![]() |
#1 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 27-09-2010
|
bende istiyorum bu samsun ikliminde yetişirmi acaba nasıl temin edebilirim bir bilgim yok lütfen bende istiyorum |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2 |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 22-10-2010
|
![]() Güzelim gojiler tek tek ölmeye başladılar. gözle zor görülen minik kırmızı örümcek yüzünden sanırım. Doğal yöntemleri denedim ama goji bery de pek işe yaramadı. (acıbiber+pelin yaprağı /// z.yağı+sarımsak /// kükürt- gerçi kükürtü yeni attım) Çooook şükür bir tanesi herşeye rağmen dimdik ayakta. İnşallah o'da ölmez. TECRÜBELİ ARKADAŞLAR- EK TAVSİYESİ OLAN VARMI? ![]() ![]() ![]() ![]() Güzelim gojiler tek tek ölmeye başladılar. gözle zor görülen minik kırmızı örümcek yüzünden sanırım. Doğal yöntemleri denedim ama goji bery de pek işe yaramadı. (acıbiber+pelin yaprağı /// z.yağı+sarımsak /// kükürt- gerçi kükürtü yeni attım) Çooook şükür bir tanesi herşeye rağmen dimdik ayakta. İnşallah o'da ölmez. TECRÜBELİ ARKADAŞLAR- EK TAVSİYESİ OLAN VARMI? |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3 |
Ağaç Dostu
|
Satın almak
İnternette satış yapan bir çok site var. Samsunda çiçekçilerde bulamasanız da internetten kargo yoluyla hemde benim aldığım fiyattan daha ucuza temin edilebilir. Denize çok yakın olmadığı müddetçe sanırım Samsun da da yetişebilir. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|
|