![]() |
|
|
![]() |
#1 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 27-10-2009
|
Bilgi
Ben bu sitede sadece bu forumla iştirak oldum şimdiye kadar o yüzden tohum satışı yapılan bi forum olduğunu daha şimdi öğrendim. Gerçi bilsem bile ne farkeder ki ben buraya pazarlamacılık yapmak için yazmıyorum. Ve sanırım bu durum amacı pazarlama olanların pek hoşuna gitmedi. Yok öyle değilse bu kadar karalamaya çalışmanın neden olduğuna anlam veremiyorum. Seneye de göreceksiniz kendi ürettiğim tohumları hiçbir ücret talep etmeden buradan herkese dağıtacağım. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2 |
Yeni Üye
|
Bu kadar olur...
Tohumlarda maksimum %50 yabanileşme payı olduğu konusundan daha önce bu forumda bi arkadaş bahsetmişti. Benim bildiğimde bundan ibaret. daha önce "%50 yabanileşse bile yabanileşen kısmın cinsi bizim en iyi cins diye bildiğimiz barbarium oluyor o yüzden en kötü ihtimalle %50 iyi cins barbariumumuz olur" diyen arkadaş şimdi kendi yetiştireceği fidanlardan ve ne zaman satacağından bahsedip tohumların şöle kötü böle kötü olduğunu dile getiriyor. Sonra da bana burda tohum satmayalım diyor. Şimdi yorumu size bırakıyorum arkadaşlar acaba kim burda pazarlamacılık yapıyor? Ayrıca beni rakip olarak mı görüyor anlamak mümkün değil. Bu ülke de hiç mi iyi bişeyler yapılamayacak hep mi para üstünde dönecek yapılanlar... Ya da yapılan iyilikler birilerinin işine gelmeyince karalanıp atılacakmı... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3 |
Yeni Üye
|
goji no.1 tohumu
Ama ben devam edeceğim. Evet 400 adet goji no.1 tohumum bana 75 dolar gibi bi paraya geldi geldiği fiyata vereceğim. 400 goji no1=75$+kargo isteyene gönderebilirim. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4 |
Ağaç Dostu
|
Arkadaşlarımız bu başlığın sadece bir bilgi paylaşımı olduğunu anlatmaya çalışırlarken siz hala inatla satış ilanı veriyorsunuz. Buraya deneyimlerimizi bilgilerimizi yazıyoruz. Araya giren satış mesajları konu bütünlüğünü bozuyor. Arkadaşların anlatmaya çalıştığı da bu. Satış veya paylaşım ile ilgili bir ayrıca bir alışveriş bölümümüz var. İnat etmek yerine forumu inceleseniz daha iyi olmaz mı? |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |