![]() |
|
|
|
|
|
#1 |
|
Ağaç Dostu
|
3 yaşındaki goji fidanlarından 1 dönümde 900 kg. kurutulmuş goji, 5 yaşındaki fidanlardan ise dönümde 1,5 tondan fazla kurutulmuş goji alınması süper bir olay. Goji yetiştiren 3.yılda masrafını çıkarır, 5.yılda köşeyi döner ![]() Tabi fidanları 'No1 of Ning-qi' olursa http://www.fountainofyouth-gojiseed....neCatalog.html |
|
|
|
|
|
#2 | |
|
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 05-09-2014
|
Alıntı:
Sanirim kücük bir yanlis anlasilma olmus, 1213 no`lu mesajinizda orjinal metni inceledim. Acre basi 900 kg verim diyor dönüm basi degil. Acre 4047 m2'ye es bir ölcü birimidir. Yani bu durumdu bu NQ N.1 türünün dönüm basi maximum verimi bu yaziya göre 225 kg civari kuru meyve olmasi lazim. Ben nacizane tespitimi yaptim. Yine de daha iyi bilen bir arkadas incelerse cok iyi olur cünkü herkes dönümde 900 kg kuru meyve elde edecegini zannedip bos yere heveslenebilir. Saygilar Düzenleyen ozlemci : 08-09-2014 saat 20:10 Neden: imla |
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 23-11-2009
|
Kuru meyve fiyatı
Merhaba, Öncelikle başlığın neredeyse bütün yazışmalarını okudum. İyi geldiği yazılan hastalık veya yetersizlik durumları bana çok ama çok fazla geldi. Hatta bir yazışma da "Yok artık, karı koca kavgasına da iyi geliyor mu" diyerek dalga geçen bile gördüm. Bana aynı altın çilek vakkası olacakmış gibi göründü. Biliyorsunuz bundan 4-5 sene önce Tayyip Erdoğan bile yerken şimdi esamesi okunmuyor. Yine 4-5 sene önce kuru kurt üzümü kilo fiyatı kuru yemişçiler ve aktarlarda 100 tl'yken şimdilerde 60 tl ve da açıkçası alan da var mı bilmiyorum. Çünkü bu kadınlarda zayıflatıyor erkeklerde cinsel gücü arttırıyor yoluyla pazarlanan ürünlerde kısa bir süre patlama yaşandıktan sonra tabi ki işe yaramadığı görüldüğünde ani bir iniş yaşanıyor. Bence üretici olmak isteyenler tekrar düşünsün. Ancak bu benim söylediklerimi yanlış çıkaracak elinde delili belgesi olan varsa onunla da, bu konuyu burada konuşmak isterim. |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 23-03-2010
|
Merhaba sayın ozlemci Sizin hesaplamada görünen eksiklik fidan sayısıdır.Bir dekara (1000 m2) dikilen fidan sayısı. Normal dikimde 1,5 m. fidan aralığı 3 m.sıra aralığı olacak şekilde dikim yapıldığında dekara 220 adet fidan dikilir.Bir ağaçtan asgarı 5 kğ. yaş meyve alınacağı üzerine hesap yürütülmelidir. Konu hakkında daha ayrıntılı bilgi için aşağıdaki linki inceleyebilirsiniz. Goji berry bahçe kurulumu,fidan dikimi Bu arada denizakvaryumu na selamlar. Düzenleyen mdemirbas : 24-11-2016 saat 10:44 Neden: Eksiklik |
|
|
|
![]() |
|
|