![]() |
|
|
![]() |
#1 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 11-07-2017
|
goji yapraklarında kırmızı örümcek zararı çok fazla balkonda etkinlikten gelen tohumları çimlendirdim ama biraz boylandıktan sonra kırmızı örümcek olduğunu geç fark ettiğim için yapraklar ve daha sonra bitkiler kurudu. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 28-02-2015
|
toz veya sıvı kükürt işiniz görebilir fakat akdeniz sıcağında kullanmak sıkıntı yaratabilir. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 12-04-2011
|
![]() Arkadaşlar bir sorum olacak, Goji Berry (Kurt Üzümü) bitkisi çiçeğinin bal verimi nedir acaba? ![]() İçinde arıcılık yapmak istediğim bir arazinin etrafına dikme niyetim var. Balın çoğunluğu goji berry çiçeğinden olmayacak ancak, bitkinin uzun çiçeklenme süresi (Haziran-Eylül) sebebiyle arıcılık için tercih edilebilir mi merak ediyorum. ![]() 7ba704cbf01fba6f7a77d0b0e0ceaa65 - ImageHost.cc ![]() Gojicicek - ImageHost.cc |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4 | |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 23-05-2010
|
Alıntı:
Düzenleyen tarku : 19-10-2018 saat 18:25 Neden: Hem kıymetli, hem değerli yazmışım. Yorgun olunca saçmalamak normaaaallll |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 13-09-2015
|
Gojiberi
Gojiberi ilkbaharda başlayıp Ekim ayında dahi çiçek açan ve meyve veren bir bitkidir. Bahçenizin ve fidenin çokluğuyla koyacağınız petek sayısına bakar alacağınız bal |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#6 | |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 12-04-2011
|
Alıntı:
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#7 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#8 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
goji yaklaşık 6 ay çiçek yapıyor verimli olur. hollanda kuşburnuda dikin . ben meyve alamadım fakat çok çiçekli hollanda kuşburnu. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#9 | |
Ağaçsever
|
Alıntı:
|
|
![]() |
![]() ![]() |