![]() |
|
|
![]() |
#1 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
1. Tip 2 diyabetli birisi olarak bu konuda başka araştırmalarınız var mı ? 2. Bir bardak goji suyu ile aynı etkiyi sağlamak için nekadar taze goji yenilmesi gerekir. (gojideki su miktarını bilmiyorum.) 3. dökme tabir edilen kuru goji de bu özellikleri sağlıyor mu? ne kadar kuru goji ile ilaç bağımlılığından kurtulunur? |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2 |
Ağaç Dostu
|
Sn tamergulkaya açıklamalarınızı ilgiyle okuyorum bu değerleri burada açıklayacak mısınız eminim herkes merak ediyordur ayrıca tip 2 diyabetle ilgili çalışmalar da ilgi çekici acaba bu çalışmalar nerede yapılıyor çevremizde diyabetli çok hasta var...Tabii kapama bahçelerle ilgili burada paylaşımlarda bulunma imkanınız olursa çok seviniriz... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4 |
Ağaç Dostu
|
artemisia , warfarin ilaçların etken maddesimi yoksa bir meyve türü mü ? |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5 | |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 07-06-2007
|
Alıntı:
N/M isimli goji türü yok, satış yapan bu firma benim partner firmam, barbarum türü ve yüksek kalibrasyonlu. onun için fiyatı yüksek ( Türkiyede goji bahçesi tesis ediyor. fidanlarını ben yetiştirdim) |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#6 | |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 29-12-2009
|
Alıntı:
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#7 |
Ağaç Dostu
|
Bendeki fidanlar Lycium Barbarum ve Amazing Cultivar - No. 1 of Ning-qi türü var. en değerli tür Lycium barbarumdur. nette ki goji özellikleri lycium barbarum a aittir. Chinense türü küçük olur meyveler biraz acı dır. barbarum hem büyük hemde tatlıdır. no.1 kütürü ise endeğerli iki türden elde edilmiştir. Düzenleyen egetropical : 27-04-2011 saat 20:11 |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#8 | |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 29-12-2009
|
Alıntı:
agaçlar nete özel 10 gramlık veya 2 tl lik gibi paketlerde herkese uygun şelikde. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#9 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
2- Tohumların 95 derecenin üzerinde sıcaklıkta kurutulması halinde canlı embiriyoları etkilenir. sağlıklı tohum olmaz. tohumlar çimlenir ama bir süre sonra kuruma olabilir. büyümesi halinde verdiği meyveler gerektiği mineralleri oluşturmaz. benim fidanlar 2 yaşında meyveleri iki yıldır satmıyoruz. bu yılda tamamını meyve suyu ve şarap yapmayı planlıyorum. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#10 |
Ağaç Dostu
|
N/M çindeki ihracat yapan şirketin işareti marka, bu belge gümrükleme aşamasında paketli ürünlere verilen belgedir. ürün sertifikasıdır. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#11 |
agaclar.net
|
Türkçesini yazmayı unutmuşsunuz. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|
|