![]() |
|
|
|
|
|
#1 |
|
Ağaç Dostu
|
Sade torfsa besin değeri yok gibidir. ATM lerde çiçek reyonunda bitki besinleri satılıyor, oaradan uygun bir tane alın be sulamasını ona göre yaparsınız. Büyümesi için yeterli ısı da gerekli. Benimkiler bahçede açıkta büyümeden meyveleri de üstünde durakladılar. Geçen yıl Bursa'ya birkaç kişiye göndermiştim. Ne oldular bilmiyorum! |
|
|
|
|
|
#2 | |
|
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 14-12-2010
|
Alıntı:
İçeriği; Bor, bakır, demir, mangan, molibden ve çinko dan oluşuyormuş. Yalnız merak ettiğim ve sorun yaşadığım kısım, Bunun ölçüsü 100 lt suya 80gr şeklinde ve gramajı tutturmak çok zor, evde hassas terazi yok(ortancalara verirken göz kararı veriyodum, zaten bahçede oldukları için sorun çıkmıyordu). Çilekler çok ufak olduğu için riske alamadım ve normalden daha fazla sulandırdım. Verdiğim vitamin oranını kontrol edicek bi yöntem var mı? ![]() Tekrar teşekkürler. Düzenleyen gard84 : 16-12-2010 saat 01:46 Neden: imla hatası |
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 29-03-2011
|
iyi akşamlar ben bu pazar 2 gün önce çilek tohumu ektim 18 tane vardı biliyorsunuz zaten kum tanesi gibi tohumlar nezaman çıkar ilk yeişl ucu gözüükür bu arada 5lt su şişesini ortadan böldüm yarısına toprak koyum 18 tohumu dengele serpeledim sabah 9 akşam 6 arası ful güneş alıyor öğlen 12 gibi suluyorum her öğlen sorularım: 1.)ilk yeşillenme nezaman olur ? 2.)nekadarda bir sulamalıyım? 3.)gübre atacağım nekadar ve ne tür? |
|
|
|
![]() |
|
|