![]() |
|
|
![]() |
#1 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 28-02-2015
|
ben de Jonkheer van Tets ve Titania sipariş vermiştim. ikiside titania siyah frenk üzümü çıktı. başka bi firmadan aldım kırmızı frenk üzümünü ve çoğalttım fakat sizinkiler daha bi güzel geldi bana. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2 | |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 05-06-2019
|
Alıntı:
Sadece hayvan gübresi ve sulama. Belki de yerini sevdi. Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
yabancı siteleri inceliyorum. onların tavsiyelerine göre yeni çeşitler edineceğim. çeşit çok önemli. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4 | |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 05-06-2019
|
Alıntı:
Ben deneme amaçlı diktim aslında. Beraberinde bir tür yaban mersini de diktim o tutmadı. Toprak biraz killi-kireçli gibi. Etkisi var mıdır bilemiyorum Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
yaban mersini yetiştiriciliğinde ph belirleyicidir. güneyli çeşitlerde ph yı halletinizmi bu iş olur. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#6 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 11-07-2012
|
[QUOTE=aydemiraydın;1569866]yabancı siteleri inceliyorum. onların tavsiyelerine göre yeni çeşitler edineceğim. çeşit çok önemli.[/QUOT Marketlerde satışta olan ithal frenk üzümleri iri iri oluyor, benim yetiştirdiklerim çok küçük ve çekirdeği büyük oluyor. Sanırım türünden ve gübreden olsa gerek veya aşı falan mı yapmak lazım bilemedim |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#7 | |
Ağaç Dostu
|
[quote=yasinmetin;1570045] Alıntı:
sanırım çeşit ve bakımla ilgili. 3-4 yaşından sonra tane dolduruyor. |
|
![]() |
![]() ![]() |