![]() |
|
|
|
|
|
#1 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 20-03-2008
|
Geçmiş olsun Sn Volare, anlaşılan o ki bu bitki biz egelilere göre değil. Ama dayanamayıp Selahattin hocamızın sunshine likapa siparişinden de verdim. İnşallah bu son olur, sanırım biraz da inat yapıyorum. Nasıl yetiştiremem bunu diye. Bendeki son Jerseyin de pek şansı yok gibi. Bugün yarın büyük ihtimal kuruyacak. İnsanın elinden bir şey gelmeyince çok kötü oluyor ![]() |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Ağaç Dostu
|
Sn . Lonicera ben de cok inatciyim , bu inadim bitkinin hayatina mal olunca uzuluyorum . Egede de olur , rakim olarak daha yuksek kuzeye bakan yamaclarda belki ? Ben Izmir merkezdeyim . Soguk buhar ureten aletler var belki onlarla olur , sera ortaminda . Benim bu sartlari olusturacak durumum yok , calisan bir insanim , bir meslegim var . Emekli olsaydim belki teferruatiyla ilgilenecek vaktim olurdu , bu durumda (sorumluluklar cok fazla ) yetismem mumkun degil . Bulgaristanda dedemin arazileri var , belki oralarda , gelecekte denerim , emeklilikte ![]() |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Ağaç Dostu
|
Sayın Amazonn : Şuana kadar 5 yabani mersin fidesini kaybettiğini , bazı fidelerde sürgünlerin beyaz bir şekilde geldiğini söylüyorsun.-Aynı durum bendede var . Yeni çıkan sürgünlerin beyaz sürmesi tam güneş görmediğindenmi acaba ? Ziraat mühendisi arkadaşların konuyu yanıtlamasını hatta çare bulmasını rica ediyorum . |
|
|
|
![]() |
|
|