![]() |
|
|
|
|
|
#1 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Galiba siz de benim düştüğüm tuzağa düşmüşsünüz. dağda bayırda bulabileceğiniz mersin yani murt bitkisini yaban mersini diye yutturmuşlar ![]() Normalde yaban mersininin bu mevsimde çiçekte olması gerekiyor. Arkadaşlar lütfen forum sayfalarını dikkatlice okumadan ve eklenen resimlere bakmadan alışveriş yapmayın. Piyasa bu tür tuzaklarla dolu... |
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 19-04-2009
|
sn kalbara, fideleri online olarak buyuk bir fideciden aldim. meyveleri ustunde resmi olan sekli ile adina likapa diyerek satis yapiyorlar. eger dediginiz gibi likapa degil de mersin ise, kendileri ile irtibata gecip geri verecegim. umarim degildir. sizinkilerin bu sekilde cikmis olmasina da uzuldum. baska bir bilgisi olan var mi? yardimci olabilen cikarsa sevinirim. tesekkurler |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Ağaç Dostu
|
sn Veletere, Ben fidanımı fidanistanbuldan almıştım. siz de oradan aldınızsa lütfen foruma yazın. başka arkadaşlar da fidanistanbuldan likapa diye almışlar ve mersin yani murt çıkmış. bu resmen adilik bence . Bursada dağda bayırda bulabileceğim yabani olarak da yetişen bir bitki. bizim amatör heyecanımızı kullanıyor bunlar. eğer bitkiniz gerçekten yaban mersini değilse ki öyle görünüyor, lütfen forum sayfasına nereden aldığınızı yazın ve iade edin. yanlız dikkat edin forumda latince ismini doğru yazıyorlar(Vaccinium myrtillus) Ama yanında yaban mersini-likapa yazıyor. |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 19-04-2009
|
evet Istanbulfidandan aldim. ilk basta yazmak istemedim, belki yanlis anlasilmistir diye. demek ki bircok kisiye olmus. bugun arayip, geri gonderecegim. uyariniz icin tesekkur ederim, sn kalbara. |
|
|
|
![]() |
|
|