![]() |
|
|
![]() |
#1 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 11-12-2015
|
Sipariş verdiğim 4 farklı varyete ( Bluecrop, Brigitta, Denise Blue, Nelson ) yaban mersini fidanı saksılarında sağlam bir şekilde gelmiş. Bahçede yazın ekilmek üzere çukurlarını açtım. Çukurlara çam talaşı, çam iğnesi, toz kükürt, Hindistan cevizi torfu ve perlit katman katman konuldu. Ormangülü toprağı yaban mersinleri yazın ekileceği için katmanlara dahil edilmedi. Ekileceği zaman çukurlardaki malzeme çıkartılarak ormangülü toprağı ile harmanlanıp ekim yapılacak. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 22-05-2011
|
Üstad güneş almayan bi yere dikiyor gibisin.Full güneşi seviolar ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3 | |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 11-12-2015
|
Alıntı:
bu başlıkta okuduklarımdan güneşi çok sevmediklerini anlamıştım, çok güneş yapraklarını yakıyormuş. Bu sebeple özellikle bahçenin çok güneş almayan yerine yerlerini hazırladım. Ama hiç güneş görmeyecekte değiller. Fidanları fidansepetim'den aldım. Orada 4'lü kampanya vardı. Sizce neresi kötü fidanların? Ben yazın yapraklanırlar diye düşünüyorum. Düzenleyen muratbcr : 04-01-2016 saat 20:32 Neden: düzenleme |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4 | |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 28-02-2015
|
Alıntı:
fidanlarınız gayet güzel. en büyük sorun ph bu bitkilerde. ph sorununuda ben bu yıl sıvı kükürtle çözmeyi düşünüyorum. fidanlarınız hayırlı olsun. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|
|