![]() |
|
![]() |
#1111 | |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 15-03-2010
|
Alıntı:
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1112 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 24-05-2009
|
Sn harami yetiştirdiğiniz cinse bağlı örneğin tavşangözü yabanmersinleri 10-15 gün dayanabiliyor.ama şu anda piyasada fidanı yok.ben merak ettiğim için getirtmiştim.sakarya şartlarında durumları iyi... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1113 | |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 15-03-2010
|
Alıntı:
Düzce Kaynaşlıda bir deneme bahçesi var. sahibi tarım teknisyeniydi sanırım. bahçesi 300m rakımda ama daha yüksek yerlerde bahçe kurulmasını tavsiye ediyordu. sanırım doğal olarak yetişen likapalar da genelde yüksek rakımlarda oluyor. Rakım verim açısından önemlimi ? |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1114 |
Ağaç Dostu
|
Ben saksılarda ve torbalarda yetiştiriyorum.rakımın meyve performansı hakkında bişey diyemeyeceğim.likapalar nemli toprağı sever bu yüzden nem bakımından yüksek kesimler avantajlı.eğer sulama imkanınız varsa aşşağı kesimlerdede kolaylıkla yetiştirebilirsiniz ph uygunsa tabii... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1115 | |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 23-07-2006
|
Alıntı:
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1116 |
Ağaç Dostu
|
Dibimizde varmışta haberimiz yok. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1117 |
Ağaç Dostu.
Giriş Tarihi: 09-11-2007
|
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1120 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1121 | |
Ağaç Dostu.
Giriş Tarihi: 09-11-2007
|
Alıntı:
![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1122 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 21-05-2010
|
likapa ticaret
arkadaşlar toptan likapa ticareti yapilir 2000 rakimda likapa tamaman doğal her hangi gümbe veya tarım ılacı kullanılmamış üzüm büyüklüğünde likapalar saatılır diğer likapa satıcılarından daha ii lezletli olduğundan eminim.almak isteyenler 05418278353 telefon numarasından bize ulaşabilir.ayrıca sugarmami_1905@hotmail.com email adresinden e-posta atabilirler. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1123 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Resimleri görelim ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1124 |
Ağaç Dostu
|
Mersin (Likapa) öyle 2000 rakımda ki soğuklara dayanabiliyor mu? Benim ektiğim likapalar üç-dört yaprak ancak yapraklar çok küçükler. Bu gün şaşırtma yaptım. Sağlık durumları iyi gözüküyor. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1126 |
Ağaç Dostu
|
Çok güzel görünüyorlar.Maşallah. Ben ne yaptıysam.Başaramadım.Sanırım kulladığım topraktan.Sanırım torf sevmiyor. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1127 |
Ağaç Dostu
|
teşekkürler oğuzhan bey , ben fındık bahçesine diktim. diplerinede eski fındık çonçisi koydum nemli kalsın diye. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1128 |
Ağaç Dostu
|
Agromillora bünyesinde son yıllarda oldukça talep edilen Yaban Mersini (Blueberry) fidan üretimi yapılmaktadır. Çeşitlerin bir kısmı Amerika’da (Oregon),bir kısmı Şili’de, bir kısmı da İspanya’daki (Subirats) tesislerimizde üretilmektedir. Çeşitlerin tamamı doku kültürü (in vitro) labaratuvarın da üretilmektedir. Aşağıda üretimi yapılan çeşitleri bulabilirsiniz. Berkeley Biloxi Bluechip Bluecrop BlueGold Bluehaven Bluejay Blueray Bluetta Brigitta Brightwell Duke Earliblue Elliott Hardyblue Jersey Jubilee Legacy Misty O`neal Patriot Powderblue Reka Rubel Sharpblue Southland Spartan Summit Sunshine Blue Toro http://www.agromillora.com.tr/?page_id=234 |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1129 |
Ağaç Dostu
|
http://www.agromillora.com.tr/wp-con...esentation.pdf Likapa ile ticari olarak ilgilenenler mutlaka göz atsın derim ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1131 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 19-11-2006
|
Ben cinsini bilmiyorum. Üzerinde az miktarda meyve var. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1132 |
Ağaç Dostu
|
sn sındırgılı; maşallah çok güzeller . bende amatörce ektim bahçeye kendi hallerindeler. ağustosun 20 sinde 1 sene olacak ekileli sadece diplerine fındık çonçisi koydum kendi halinde büyüyorlar. karadeniz farkı bu olsa gerek herhalde. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1133 |
Ağaç Dostu
|
Sn.copur_09 musluk suyu ile mi suluyorsun |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1134 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 19-11-2006
|
Sayın Caturanga, Denizli - Honaz'da idi ancak yeri iyi olmadığından 1 ay kadar önce yerinden söküp saksıda Nazilli' ye getirdim. Arada musluk suyu ile sulanıyor. Genelde tulumba suyundan sulamaya çalışıyorum. Ancak toprağı iyi değil. Üstüne çam toprağı ilave ettim ancak kendini toplayamadı. Yaprak kenarındaki kahverengilikler saksıya alınmadan önce vardı. Şu anki görünen yeni filizler sarı renkte çıkıyorlar. Üstüne yanmış hayvan gübresi koydum. Yararı olur mu bilmiyorum. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1135 |
Ağaç Dostu
|
Honaz da kalsaymış daha iyi imiş ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1136 |
-
Giriş Tarihi: 12-06-2010
|
bu meyveden kastamonu dağlarında yaban olarak yetişeni var |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1137 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 25-01-2008
|
batı karadeniz dağlarında bol miktarda bulunur. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1139 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 22-11-2008
|
Arkadaşlar buda benim likapam ama görüldüğü gibi sadece 3 tane meyvesi var. Galiba daha çok yaprağa çalışmış. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1140 |
Ağaç Dostu
|
Her gün, olmuşları dalından koparıp yemekte nasipmiş. Sunshine ve patriot, iri meyvalı bır çeşit. Meyvaları da tad olarak güzel.(gojiden daha güzel diyebilirim) Gölge yerlere almaya başladım. Bluecrop ve diğer patriot ise can çekişiyor. Gübre de pek işe yaramadı, herhalde yavru kediler üzerilerinde oynarken köklere zarar verdiler. Beklerken, başka ne yapılabilir? Toprak değişimi esnasında köklere bir uygulama yapılırmı? (canlanması için) |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|
|