![]() |
|
![]() |
#661 |
Ağaç Dostu
|
Sayın sındırgılı, Sinan Kardeşim,benim bulue berryler meyve vermeye başladılar.Saksıdakiler zayıf ama toprağa geçirdiklerimin maşallahı var.Bu sene tadına baktık bile! Seninkilerde durum nasıl. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#665 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 05-06-2008
|
Gedikgross'ta 1kg 24TL ve 1kg çilek hediyeli! Temmuz sonu 10TL 'ye iner. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#668 |
Ağaç Dostu
|
Haftada bir 0.5 kg alıp tùketilebilir. Üretip meyva almak bana zor geldi,pamuklu bitte musallat oldu.Ne yapacağımı şaşırdım. Phmetre yok,toprağa hakim değilim,gölge ister, o yok? Yoklarla uğraş dur! |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#671 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 24-05-2009
|
Şehir dışında oldugum için ilgilenemedim.Sındırglı,Volare ve Oguzhan arkadaşımıza sipariş vermiştim.Oguzhan arkadaşımızın eline geçen hafta geçmiş mesaj attı sizinkilerde bu hafta içinde elinizde olur.Sn Sındırgılı ve Volare değeri 5.5$ olduğu için gümrük sorunu yaşanmaz. tahminim postadan dolayı olan bir gecikmedir...elinize kesin geçer... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#673 |
Ağaç Dostu
|
yabanmersinlerinin lezzeti cinslerine göre değişiyor.elimde patriot darrow spartan ve chandler var ikisini tadabildim spartan ve chandler.spartan daha tatlı.chandler ise daha mayhoş ama çok güzel bir aroması var... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#674 |
Ağaç Dostu
|
Sayın Sındırgılı Sevgili Sinan kardeşim, Bulueberry tohumlarından hiçbirini tutturamadım.Tohumlara verdiğim paralar da boşa gitti.Fakat Bauhaus ve Samsun Ziraat Fakültesinden getirttiğim fidanlardan bu sene toprağa dikilenlerin meyvaları adeta dışarıda satılanlardan daha bile güzel. Senin ve diğer arkadaşların verimlerini artırabilmeleri için dibine mutlaka o sivri çam yapraklarından her köke bir inşaat küreği kadar koyunuz.Farkı göreceksiniz. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#676 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Umarım ,hala yok çünkü ![]() Bu günkü postayla gelir belki ,daha akşama var . ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#681 |
Ağaç Dostu
|
![]() kargo dahil 20$ geliyor |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#682 |
Ağaç Dostu
|
![]() kargo dahil 5.5$ geliyor. ikisindende aldım ölçümleri aynı fazla para vermeye gerek yok... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#683 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#685 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 23-07-2006
|
Bendeki nem ve ışık ölçüyor. Ama bir türlü ph ölçemedim.Gösterge hiç değişmiyor. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#686 |
Ağaç Dostu
|
Sn sındırgılı cubukları yarım batırmanız yeterli...Sn oguzhan ph ı en alt kısımdan okuyacaksınız. saglıklı sonuç için 10 dk civarı bekleyin... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#687 |
Ağaç Dostu
|
Benim pH-metreden hala haber yok . Gerci PTT'nin Sunshine blue ' me yaptiklarindan sonra pek surpriz degil . Saksiyi tersduz etmislerdi , kokler ortada , dallar kirik ;(Ingilizlere ne diyeyim ki , isaret koymuslar , canli bitki diye yazmislar ! |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#688 |
Ağaç Dostu
|
Sn volare sizinkide gelir büyükşehirlerde genelde dagıtım daha yavaş oluyor. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#689 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 05-06-2008
|
Çift çubuklu Ph metreyi bir yıldır kullanıyorum işe yarar bir alet.Seçici anahtarını kullanırken dikkat edin civataları kısa olduğundan anahtardaki dişleri bozulabiliyor. Benimkini tamir ederken bu yüzden arızalandı.Birde kapalı yerde güneş altında kalmasın plastiği deforme oluyor. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|
|